בחצי שנה האחרונה חוויתי 3 התקפי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום
 
  • בחצי שנה האחרונה חוויתי 3 התקפי
    אלמונית
    09/02/2010

    חרדה מאז אני חוששת שיקרה שוב , אך חייתי עם זה , בחודש האחרון הופיעו תופעות חרדות ומחשבות טורדניות היום הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי אלטרולט האם כדאי לקחת את זה , זה לא פוגע ביומיום ? כלומר אני יוכל לקום בבוקר ללא עייפות .
    אני נשואה ואמא לילדה מהממת וכבר ממש רוצה לחזור לעצמי , החרדות הופיעו גם לפני 10 שנים כאשר אימי נפטרה ,וחלפו יום אחד ללא הודעה מוקדמת .עד לפני כחצי שנה . האם זה יכול להיות קשור לכך שחברה טובה עזבה את העבודה וזה מה שהציף לי את כל תחושות הנטישה שחויתי בעבר ???

    האם אלטרולט 1 כדור ליום מומלץ במקרה כזה . ותוך כמה זמן יש שיפור ???

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    ד''ר אודי אורן
    09/02/2010

    שלום רב,
    אלטורט במינון נמוך לא פוגע בתפקוד היום יומי אצל רוב מוחלט של המטופלים. אנא התייעצי עם הרופא לגבי מינון.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי שעשוי לעזור לך להתגבר על הקושי הנוכחי ולמנוע חזרה של קושי דומה בעתיד.
    מכיוון שהחרדות הופיעו לראשונה לאחר ארוע קשה, והופיעו שוב סביב ארוע שאני משער הזכיר את הארוע המקורי, אני ממליץ לך לפנות לטיפול EMDR, טיפול המתמקד בהשפעתם המתמשכת של ארועים קשים.
    בהצלחה,
    אודי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו