דיכאון וחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה
    דניאל
    21/02/2010

אני סובל מדיכאון ולפני שבועיים התחלתי לקחת ויפאקס XR. האם זה מטפל גם בחרדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לדניאל

ד''ר אודי אורן
    22/02/2010

כן, ויפאקס (הידוע יותר בשם אפקסור) היא תרופה ממשפחת ה-SNRI ומיועדת לטיפול בדיכאון ובחרדה (בעיקר חרדה מוכללת). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

בתיה
    14/03/2010

ד"ר שלום. יש לי שאלה נוספת על הויפאקס XR, האם הוא עוזר לטפל גם בכאבים שנלווים לדיכאון והחרדה? אני שואלת בגלל אימי שסובלת מהנ"ל ולאחרונה חווה גם כאבי ראש נוראיים שקראתי שיכולים להופיע בגלל הדיכאון והחרדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבתיה

ד''ר אודי אורן
    09/04/2010

לבתיה שלום,
    כאבי ראש הם לפעמים תוצר לוואי של דכאון וחרדה, ולפעמים הם תופעה "עצמאית". בהחלט יכול להיות שטיפול הממוקד בחרדות/דכאון עשוי לעזור לכאבים. בנוסף כדאי שאמך תראה נוירולוג המתמחה בכאבי ראש.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויפאקס

דנית
    09/04/2010

התחלתי ויפאקס בהדרגה שאני אמורה להגיע ל-225 מ"ג לפי החלטת רופא, אני סובלת מהתקפות חרדה לפני זה ראיתי כמה 2 רופאים אחד נתן לי רסיטל והשני פאקסט אני כבר רוצה לקחת טיפול לבעיה שלי אבל אני גם מפחדת בגלל שכל אחד נותן משהו אחר ואז יוצא שאני לוקחת כמעט כל יום קלונקס להרגעה מיידית אני רוצה כבר להתחיל טיפול ורציתי לדעת אם הויפאקס טוב ואני יתחיל איתו וזהו, גם אני רואה שכל כדור יש לו את הבעיות שלו באינטרנט ואני מפחדת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדנית

ד''ר אודי אורן
    09/04/2010

לדנית שלום,
    אני ממליץ לך להחליט על טיפול אחד וללכת איתו לפרק זמן כדי לתת לו סיכוי לעבוד. קלונקס הינו כדור העובד כ"עזרה ראשונה" ולכן אינו יכול לעזור באופן יסודי לבעיות מתמשכות. ברור שיש אפשרות שתחווי תופעות לוואי, אך רבות מהן חולפות, רובן אינן חמורות, ובכל מקרה תוכלי להחליף תרופה במידת הצורך.
    אנא שקלי גם את האפשרות של טיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או טיפול קוגניטיבי התנהגותי.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו