חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אני משוגעת
    28/02/2010

נמאס לי.
    לפני כמה שנים התחלתי להיות איפוכונדרית. כמובן שעשיתי מיליון בדיקות לאיידס וכל המחלות הכי קשות שאפשר לדמיין.
    כתוצאה מכך נכנסתי למצב ממש גרוע, ופניתי למרכז לבריאות הנפש שהוא חינם,היתי מטופלת שנתיים שם.
    שנה אחרונה במיוחד הרגשתי כל כךךךךך טוב!!!! בחיים שלי לא יכולתי לדמיין שאפשר ליהנות ככה בחיים, ללכת בחוף הים בלי לבדוק האם יש מזרקים בחול, לעשות מצנח ולא לפחד שאקבל התקף לב , לאכול אוכל בכל מקום בלי לפחד שאקיא בלילה בזמן השינה ואחנק וכדומה.

אני לא לקחתי כדורים. כך הכל הלכתי לשיחות פעם בשבוע - שבועיים.

לצערי, לפני חודשיים הטיפול הסתיים,וכנרא שלא יתנו לי יותר אפשרות להיות בטיפול בחינם.
    יש לי קושי כלכלי, אני סטודנטית, משלמת את כל ההוצאות לבד. אני מסרבת לעצמי לפעמים לקנות לי אפילו משהו לאכול כי אני חוסכת כסף ללימודים. וכמובן לשלם על טיפול פסיכולוגי אני לא אוכל.

הבעיה שאני מרגישה ששוב חוזרת החרדת מוות שלי.
    אני כל הזמן חושבת על מוות, ולא מצליחה ליהנות מהחיים כי כל פעם אני חושבת - אבל בסוף נמות כולנו. ואני כאילו שוב פעם לא מבינה איך זה לחיות ולחשוב על דברים אחרים חוץ ממחלות ומוות.

בחודשיים אחרונים היו לי חשדות - סרטן במעי, הרעלה מסוכנת, שפעת חזירים ויש עו רשימה ארוכה.
    בפורום למעטה קראתי שיש מישהי שרואה טשטושים בעיניים כשמסתקלת על אור, חבר שלי אמר לי שה בסדר גמור, אבל אחרי שהיא כתבה שצריך לעשות בדיקה אני גם כמובן רוצה לעשות.

אני מרגישה שבלי טיפול אני חוזרת לחרדות וממש לא באלי.

מה לעשות???? בבקשה תעזרו לי אני ממש תובעת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחרדה

ד''ר חיים היילפרין
    01/03/2010

מאחר והגבת כל כך יפה לטיפול במרכז לבריאות הנפש, המהלך המתבקש הוא ...לחזור (ומהר) לטיפול. כדאי לך תחילה לפנות שוב למרכז - אני מאמין שלנוכח ההדרדרות החמורה במצבך תשקל מחדש חזרתך לטיפול. מעבר לכך, את יכולה לקבל טיפול בעלות נמוכה יחסית בקופת החולים בה את חברה. ושימי לב גם להודעה החדשה שפורסמה היום - זו עוד אופציה חינמית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור :)

אני משוגעת
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו