דחוףףף חרדות ומחשבות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דחוףףף חרדות ומחשבות
    נעמה22
    11/03/2010

שלום רב,אני בת 22 נשואה+ילד בן 3 ,לפני כשנה סבלתי התקף חרדה ובעקבותיו הגעתי לבית החולים כי לא ידעי מה יש לי,אחרי שחקרתי באיטרנט הבנתי שזה התקף חרדה,לאחרונה עברתי כמה התקפים שהרגשתי כאילו אני הולכת להשתגע...אני מפחדת כלכך...אני לא מאושרת כמו פעם יש לי רגשות אשמה על זה שאני אמא לא טובה מכיוון שאני חווה את זה ומפחדת שבני יגדל ויהיה לו אמא משוגעת...אני חווה גם מחשבות טורדניות וכפייתיות ממש לא הגיוניות...וכמו כן שאני אולי יעשה משהו נוראי לילד או לי וזה לא נכוןןןן,אני יודעת בתת מודע שזה מחשבה פולשנית ואני לעולם לא יזיק לאף אחד ובמיוחד לא לבן שלי...בעקבות המחשבה אני מפחדת להישאר איתו לבד...שאני לבד אני מתפללת ובוכה שזה יעבור...האם אני מסוכנת בשבילו???...האם זה משהו שיכול לעבור?.... אני רוצה לחזור לחיי ולהיות שמחה ומאושרת ללא מחשבות ופחדים מה עושים?האם יש טיפול שיכול לעזור ללא תרופה?...בתודה נעמה (עברתי הרבה חוויות קשות בחיים האם זה תוצאה של זה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף חרדות ומחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לנעמה

ד''ר אודי אורן
    11/03/2010

לנעמה שלום,
    לחרדה יש טיפולים שיכולים לעזור לך.
    את אינך מסוכנת לילדך או לעצמך, אבל חשוב שתפני לקבלת טיפול.
    את יכולה לפנות לטיפול פסיכולוגי ו/או תרופתי. מומלץ טיפול משולב, בודאי אם חוית הרבה חוויות קשות בימי חייך.
    אני ממליץ לך על טיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו