חרדה מחוסר משיכה לבן הזוג

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מחוסר משיכה לבן הזוג
    שרון
    16/03/2010

היי,

אני בקשר כבר 11 שנים ונשואה שנתיים.
    מאז החתונה אני בחרדה שאולי אני לא נמשכת יותר לבן זוגי. זה מלווה בבדיקות אם אני נמשכת אליו, דימיון מצבים אינטימיים ותהייה אינסופית. לצערי אני כל הזמן לא מצליחה "להרגיש" את המשיכה או האהבה מה שמגביר את הפאניקה שלי.
    אני מטופלת זה שנה וחצי אצל מטפל ע"י CBT ובמשך שנה הייתי על רסיטל 30מ"ג. כיום אני מרגישה שחפרתי בור מאוד עמוק בזוגיות שלי ושכל החרדות שלו הפכו למציאות הקשה ואני חוששת נורא מכך שהנישואים שלי עומדים להסתיים.
    חשוב לי לציין שעד לפני החתונה הכל היה נפלא הביננו וגם חיי המין. היום אני לא מצליחה לפנטז על סקס שלא לדבר על לשכב עם בעלי. אני לא רוצה לאבד את הנישואים שלי בגלל זה.
    אנא עזרו לי והמליצו לי מה עליי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מחוסר משיכה לבן הזוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון

ד''ר חיים היילפרין
    17/03/2010

לא ברור ממכתבך האם כחצי שנה לאחר נישואיך פנית לפסיכולוג ולפסיכיאטר בגלל החרדה שאת מתארת ומדוע הבעייתיות בזוגיות לא קיבלה מענה במשך שנה וחצי של טיפול. אם לא עשית כן, כדאי לך להעלות את הבעיה בפני המטפל שלך, ואם אין בידו לסייע לך, פני לטיפול זוגי (אם בעלך מעוניין לקחת בחלק בטיפול, פנו יחד; אם הוא מסרב, לכי לבדך) והעלי שם את הבעיה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו