מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר לידהיעל18/03/2010
שלום,
ילדתי לפני שבוע בלידה די קשה וטראומטית.
במהלך ההריון נטלתי ציפארמיל עקב חרדות ומעט אוסידי
ידוע לי כי התרופה בטוחה בהריון שכן התייעצתי רבות עם המכון הטרטולוגי ועם רופאת הנשים והפסיכיאטרית וכולם המליצו פה אחד להמשיך את הטיפול גם במהלך ההריון.
מלאחר הלידה נראה כי החרדות גברו לביתי הקטנה. אני כל הזמן חוששת ומאשימה את עצמי שלא הייתי צריכה לקחת את הכדור. פתאום אני מכירה אותה ואוהבת אותה כל כך... וכל הזמן מתעסקת בזה שאולי יכולתי לוותר על הכדור בהריון, למרות הידיעה הפנימית שלא הייתי עוברת את ההריון בלעדי הטיפול.
מלבד לזה אני כל הזמן בודקת שהילדה בסדר, אוכלת בסדר, ישנה טוב... ואם משהו קטן לא נראה טוב אני מתחילה לחשוב שזה בגלל שלקחתי את הכדור.
אני מפחדת שאאשים את עצמי כל חיי ואני סובלת מזה.
מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב כרגע...?
האם יש צורך בעלת מינון למרות שגם מזה יש לי פחד?
האם משתתפי הפורום או הרופאים יכולים לעודד לגבי ילדים שנולדו עם התרופה.
ידוע לי מהמכון הטרטולוגי כי היום נשים רבות משתמשות בטיפול בהריון אך אני עדיין מוטרדת.
אני רוצה לגדל אותה בנחת והנאה, ואני בעיקר לא רוצה שהיא תרגיש את הלחץ שלי...
אשמח לעזרה/ תמיכה........
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליעל
ד''ר חיים היילפרין19/03/2010מזל טוב - נכנסת בשעה טובה לעול הדאגה האופייני להורים... העובדה היא שאין אם נורמלית אחת שאינה "מוטרפת" מדאגה לילדיה, והדבר טבעי ותקין לגמרי. את פשוט ממקדת את כל דאגותיך לתינוקת בנושא אחד (התרופה בה השתמשת במהלך ההריון), שזה פטנט לא רע להתמודדות איתן. בשורה התחתונה, התרופה לא הזיקה לילדה, ועם הזמן גם הדאגה שלך תחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)