פחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים
    הילה
    18/10/2007

היפוכונדריה זה גם נקרא סוג של חרדה? או שזה פשוט מחלה פסיכולוגית?
    אני לא מצליחה להפטר מזה.. כל פעם אחרי שאני חולה באים לי הפחדים האלה ואני לא ישנה בלילה כמה חודשים עד שאני נרגעת לבד. אני מפחדת מרופאים, ממבחנים, כשאני רבה עם חברה או משהו הדופק שלי פתאום עולה ואני מתחילה להזיע בידיים ואני פשוט לא יודעת למה זה קורה לי.
    אני מפחדת מכל דבר בעצם והגעתי למסקנה שיש לי טראומה מהמון דברים בחיים וזה פשוט מעיק.
    אפילו כשההורים שלי לא עונים לי אני ישר מתחילה להכנס ללחץ ואני מתקשרת כל דקה ומסתובבת בבית חסרת מנוחה ומרגישה משוגעת.
    כל כאב שיש לי אני חושבת שזה משהו מסוכן ואני פשוט לא יכולה להמשיך לחיות בפחד\=
    אם יש הצעות כלשהן אני אשמח כי אני ממש נואשת..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילה

ד''ר חיים היילפרין
    18/10/2007

היפוכונדריה אכן שייכת למשפחה הענפה של הפרעות חרדה, ואין צורך להיות נואשת – כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לגשת לטיפול. טיפול פסיכולוגי בבעיות מהסוג שאת מעלה (בעיקר טיפול קוגניטיבי-התנהגותי) עשוי "לרפא" אותך במספר פגישות לא רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו