טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לד"ר שלום רב לפני 4 שנים הייתה לי טראומה בעקבות דימום מוחי שהישאריני עם נזק מוחי המתבטא בשיתוק וחולשה בפלג גופי השמאלי . אולם בשבועות האחרונים התחיל להתפתח אצלי תופעות חרדה ודכאון והרגשה של חוסר אונים ונטייה להישאר בודד ולא בחברת אנשים . האם זה יכול להיות תוצאה ישירה מהטראומה שעברתי לפני שנים כאמור חג שמח והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאלי שלום, התופעות שאתה מתאר יכולות להיות תוצר של הטראומה הפיזית, הטראומה הנפשית או (וזאת ההשערה שלי) שילוב של שתיהן. כמובן שיכול להיות שחלה התפתחות בחייך שהשפיעה גם היא. אם התופעות לא יעברו תוך פרק זמן קצר, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. בהצלחה וחג שמח אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד