מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות חרדתיותמחשבות30/03/2010
אני בת 23 ובעלת מחשבות חרדתיות טורדניות.
כל פעם שאני עושה משהו אני דואגת שמה יקרה הגרוע מכל. אפילו בדברים הכי קטנים שמבחוץ אף אחד לא חושב עליהם, אני חושבת על הגרוע מכל.
לדוגמא: אם יש לי חשש שברז המים מטפטף ושלא סגרתי עדהסוף תהיה הצפה שתוביל לקצר חשמלי ולשריפה. אם השארתי מטען של פלאפון בחשמל אני חוששת לשריפה גדולה, אם צילמתי תינוק במצלמה אני חוששת שזה יפגע בראייה שלו אני טיפוס מאוד מאוד חרדתי . המחשבות לא יוצאות לי מהראש וגורמות למצב רוח ירוד, מועקה גדולה המביאה איתה כאבי בטן, בחילות דופק חזק. אני פוחדת שאם לא עשיתי משהו נכון בעבודה יבואו לאסור אותי ויאשימו אותי.
המצב מוביל אותי לפחד מאחריות כלשהי. איני מסוגלת לעשות כלום בלי לבדוק מיליון פעם את הדברים שמה חס וחלילה יקרה הגרוע מכל.
אני פוחדת שזה ישפיע על המשך החיים שלי ועל התנהלות רגילה של חיי היומיום כי מכל דבר אני פוחדת. אני מתביישת לספר על כך למישהו קרוב שלא יחשבו שאני משוגעת
מה אוכל לעשות?? האם יש דרך לצאת מהמחשבות החרדתיות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לבת ב-23
ד''ר חיים היילפרין31/03/2010כן, לפנות לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. במקרה הצורך, תופני גם לטיפול תרופתי במקביל. תוכלי למצוא מטפל בעלות נמוכה יחסית דרך קופת החולים שלך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)