מחשבות חרדתיות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות חרדתיות
    מחשבות
    30/03/2010

אני בת 23 ובעלת מחשבות חרדתיות טורדניות.
    כל פעם שאני עושה משהו אני דואגת שמה יקרה הגרוע מכל. אפילו בדברים הכי קטנים שמבחוץ אף אחד לא חושב עליהם, אני חושבת על הגרוע מכל.
    לדוגמא: אם יש לי חשש שברז המים מטפטף ושלא סגרתי עדהסוף תהיה הצפה שתוביל לקצר חשמלי ולשריפה. אם השארתי מטען של פלאפון בחשמל אני חוששת לשריפה גדולה, אם צילמתי תינוק במצלמה אני חוששת שזה יפגע בראייה שלו אני טיפוס מאוד מאוד חרדתי . המחשבות לא יוצאות לי מהראש וגורמות למצב רוח ירוד, מועקה גדולה המביאה איתה כאבי בטן, בחילות דופק חזק. אני פוחדת שאם לא עשיתי משהו נכון בעבודה יבואו לאסור אותי ויאשימו אותי.
    המצב מוביל אותי לפחד מאחריות כלשהי. איני מסוגלת לעשות כלום בלי לבדוק מיליון פעם את הדברים שמה חס וחלילה יקרה הגרוע מכל.
    אני פוחדת שזה ישפיע על המשך החיים שלי ועל התנהלות רגילה של חיי היומיום כי מכל דבר אני פוחדת. אני מתביישת לספר על כך למישהו קרוב שלא יחשבו שאני משוגעת
    מה אוכל לעשות?? האם יש דרך לצאת מהמחשבות החרדתיות האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות חרדתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבת ב-23

ד''ר חיים היילפרין
    31/03/2010

כן, לפנות לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. במקרה הצורך, תופני גם לטיפול תרופתי במקביל. תוכלי למצוא מטפל בעלות נמוכה יחסית דרך קופת החולים שלך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו