שומדבר לא עוזר...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שומדבר לא עוזר...
    גימל
    30/03/2010

שלום
    בת 34 סובלת כבר 10 שנים מחרדות,לוקחת פקסט 1 כדור ביום
    לצערי אני לא מרגישה שהמצב משתפר ואפילו אולי הולך ומחמיר
    במשך כל השנים האלה אני מטפלת בעצמי בכל דרך אפשרית טיפולים אלטרנטיבים,פסיכולוגים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת
    לצערי שומדבר לא עוזר
    בכל פעם יש תופעות חדשות ומוזרות שקורות לי ומפריעות למהלך התקין של חיי
    אני מתה מפחד מזוגיות,אני מתה מפחד לפני כל אירוע מלחיץ ובכלל לא מרגישה שליטה על החיים שלי,למרות שאני עובדת במשרה מלאה ומשתדלת לתפקד אבל מרגישה שכל יום אני נלחמת בציפורנים כדי לשרוד ואף אחד לא ממש מבין או יכול לעזור לי
    אין לי כבר כח לסבל היומיומי הזה
    מה יהיה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומדבר לא עוזר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגימל

ד''ר חיים היילפרין
    31/03/2010

את מטופלת לכאורה אבל בעצם אינך מטופלת. לא ברור לי מדוע אינך מעמתת את אנשי המקצוע המטפלים בך לדבריך עם העובדה שאינך חשה הטבה במצבך - טיפול פסיכולוגי נכון משולב בטיפול תרופתי אמור היה לעזור לך. אם תרצי, אשמח להפגש איתך לפגישת ייעוץ בה אוכל ללמוד לעומק את תולדות ההפרעה ולצייד אותך בהמלצות מפורטות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור

גימל
    31/03/2010

אני נפגשת מדי פעם עם פסיכיאטרים ליעוץ
    עכשיו המליצו לי להוסיף עוד כדור מעבר לפקסט אבל אני מפחדת מתופעות המעבר שבהם תמיד יש התקפים קשים של חרדה
    טיפולים פסיכולוגים לצערי לא עוזרים לי להרגיש טוב יותר כי הם לא מעבירים את ההרגשה הפיזית שהיא מה שמציקה לי יותר מכל...כל המגרנות הסחרחורות הבחילות החולשות הצמרמורות לא עוברות אחרי שיחות עם פסיכולוג ולכן איני מאמינה בזה כל כך
    תודה על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגימל

ד''ר אודי אורן
    09/04/2010

שלום,
    טיפול פסיכולוגי הממוקד בתופעות סומטיות, כמו EMDR, עשוי לעזור.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ג.

דפנה
    06/04/2010

המצב שלי ממש דומה לשלך! אני יותר מאשמח לדבר עם מישהו שחווה מה שאני חווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו