מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס והשמנה!!!ציפי08/04/2010
שלום רב,
במשך 6 שנים לקחתי סרוקסט נגד חרדה חברתית. הכדור מאד עזר אבל עליתי כ-20 קילו במהלך התקופה.
הגעתי לאולגה רז לצורך דיאטה, היא המליצה לי להפסיק מיד עם סרוקסט, כי הוא משמין, ולעבור לציפרלקס + שמירה על הדיאטה שהציעה, כאורח חיים .
במהלך חצי שנה ירדתי 15 קילו ! .
אולם לאחר כמה חודשים התחלתי להרגיש שאני שוב "מתנפחת". הפסיכיאטרית הציעה לי להחליף את ציפרלקס בכדורים אחרים אולם אף כדור אחר לא התאים או לא שינה את המצב.
כיום, שנה וחצי אחרי הדיאטה, עליתי 6 קילו, למרות שאני ממשיכה בדיאטה הקפדנית.
בדיקות הדם שלי תקינות כמו של תינוק!
מה לעשות? איזה תחליף יש לציפרלקס שאינו משמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לציפי
ד''ר חיים היילפרין09/04/2010חבל שאת מקשרת בעקרון בין הכדורים להשמנה... את משמינה בגלל שילוב של רף שומן בסיסי גבוה יחסית, מאזן קלוריות חיובי ופעילות גופנית שאינה מספקת, לא בגלל תרופת SSRI זו או אחרת. שני את שני הפרמטרים האחרונים וגשי לטיפול פסיכולוגי בחרדה החברתית אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - טיפול הולם עשוי לסייע לך להיפטר מהצורך להשתמש בכלל בנוגדי חרדה - ותהני שוב מירידה במשקל... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
.jpg)

