ציפרלקס והשמנה!!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס והשמנה!!!
    ציפי
    08/04/2010

שלום רב,
    במשך 6 שנים לקחתי סרוקסט נגד חרדה חברתית. הכדור מאד עזר אבל עליתי כ-20 קילו במהלך התקופה.
    הגעתי לאולגה רז לצורך דיאטה, היא המליצה לי להפסיק מיד עם סרוקסט, כי הוא משמין, ולעבור לציפרלקס + שמירה על הדיאטה שהציעה, כאורח חיים .
    במהלך חצי שנה ירדתי 15 קילו ! .
    אולם לאחר כמה חודשים התחלתי להרגיש שאני שוב "מתנפחת". הפסיכיאטרית הציעה לי להחליף את ציפרלקס בכדורים אחרים אולם אף כדור אחר לא התאים או לא שינה את המצב.
    כיום, שנה וחצי אחרי הדיאטה, עליתי 6 קילו, למרות שאני ממשיכה בדיאטה הקפדנית.
    בדיקות הדם שלי תקינות כמו של תינוק!
    מה לעשות? איזה תחליף יש לציפרלקס שאינו משמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס והשמנה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לציפי

ד''ר חיים היילפרין
    09/04/2010

חבל שאת מקשרת בעקרון בין הכדורים להשמנה... את משמינה בגלל שילוב של רף שומן בסיסי גבוה יחסית, מאזן קלוריות חיובי ופעילות גופנית שאינה מספקת, לא בגלל תרופת SSRI זו או אחרת. שני את שני הפרמטרים האחרונים וגשי לטיפול פסיכולוגי בחרדה החברתית אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - טיפול הולם עשוי לסייע לך להיפטר מהצורך להשתמש בכלל בנוגדי חרדה - ותהני שוב מירידה במשקל... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו