שאלה על חרדות ופחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה על חרדות ופחדים
    דנית
    09/04/2010

אני בת 33 סובלת מחרדות ופחדים הייתי אצל מס' רופאים פסיכיאטריים כל אחד נתן טיפול שונה פאקסט+קלונקס, רסיטל+קלונקס, ויפאקס +קלונקס לפי הצורך. אני כבר רוצה להתחיל טיפול כי אני בכל פעם מתחילה ואז אני רואה בפורמים מה התופעות השליליות של כל אחת מהתרופות ואז אני מפחדת ומפסיקה כביכול אני לא סגורה על עצמי מה ומצד שני העובדה שכל אחד נותן לי טיפול שונה אבל בזיהוי כולם מדברים על פוסט טראומה
    מה אני עושה????איזה טיפול הכי נכון לקחת אם צריך בכלל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על חרדות ופחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לדנית

ד''ר אודי אורן
    09/04/2010

שלום,
    לכל התרופות עלולות להיות תופעות לואי. מצד שני רוב האנשים הלוקחים תרופות מדווחים על שיפור בהרגשתם למרות תופעות הלוואי. אין לי יכולת להגיד לך איזה משילובי התרופות יהיה בעל ההשפעה הטובה ביותר (=הפחתת חרדות/פחדים + מינימום תופעות לוואי).
    אם את חוששת מלקיחת תרופות, אני ממליץ לך לשקול פניה לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי קוגניטיבי. טיפולים אלו הוכיחו יעילות בהתמודדות עם חרדות/פחדים.
    הטיפול הפסיכולוגי יכול להשתלב בטיפול תרופתי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו