חרדת שינה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת שינה
    דני
    11/04/2010

שלום רב,

אני בן 32 נשוי 3 שנים. יש תינוקת. סה"כ בריא

יש לי היסטוריה ארוכה של חרדת ביצוע ,

הבעיה הזו גרמה לי להיחסף למצבי לחץ , דפיקות לב , ולילות ללא שינה מדי פעם.

הבעיה הזו לא נפתרה אבל היא פחות או יותר תחת שליטה ולמדתי לחיות עם זה.

לא הייתה לי חרדה אחרת חוץ מזה. עכשיו כיוון שלא הצלחתי להירדם לילה אחד, התחלתי לחשוב מה יהיה אם לא אצליח להירדם בכלל, והנה הכנסתי את עצמי לחרדה חדשה, פחד מזה שלא אצליח להירדם. כבר לילה שני שאני לא מצליח להירדם , דפקות לב , מחשבות שאני אאבד את הכל בגלל זה , עבודה , משפחה. יש לציין שאף פעם לא היו לי בעיות שינה ואני לא בדיכאון. אני מתחיל להרגיש תשישות פיזית ונפשית וזה מפחיד.

מה לעשות? למי לפנות? די ברור לי שאני לא אצא מזה בכוחות עצמי..אני צריך שמישהו ירגיע אותי, ירשום תרופה שתגרום לי להירדם בוודאות למרות החרדה והמחשבות , יש דבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לדני

ד''ר אודי אורן
    11/04/2010

לדני שלום,
    כמובן שאתה יכול לקחת כדור שינה. זו האפשרות הקלה ביותר, ויש סיכוי שאם תרדם בהצלחה כמה לילות החשש יעבור.
    מצד שני נראה לי כי יש לך כאן הזדמנות לטפל בבעיה רחבה יותר, שהפתרון לה איננו תרופתי.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי קוגניטיבי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו