שאלת המשך

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלת המשך
    חסויה
    17/04/2010

שלום.

לפני כמה זמן כתבתי הודעה על מישהו שאני מכירה שסובל מפוסט טראומה בעקבות התעללות מינית שעבר.

נתתי לו את כל הכתובות והטלפונים של המרכזים לסיוע שמופיעים בגוגל, אבל הוא אמר שהוא בינתיים לא רוצה לפנות אליהם.

הוא מעוניין לפגוש בבחורות, אבל הוא לא מצליח להבין, שבמצבו הנוכחי, הרבה דברים גורמים לו להיזכרות בטראומה, ולכן שום דייט לא מגיע לדייט שני. גרוע מזה, הוא מאשים את הבנות, ולא מבין שיש לו לפחות חלק נכבד מהאחריות למצב.

כשניסיתי להגיד לו את זה (ואני מנסה להסביר לו את זה כבר כמה פעמים), הוא אומר שהמטפלת שלו, שהיא פסיכותרפיסטית ומטפלת בפסיכודרמה, המליצה לו כן להמשיך בניסיונות להכיר בחורות, ושהוא לא מסוגל אחרת.

מה עושים? ללכת נגד העצה של המטפלת שלו? אני מרגישה שאני לא מצליחה לחדור אליו ולהסביר לו.

מדובר בקשר וירטואלי ואני לא רוצה לנתק אותו, כי אני יודעת שהוא זקוק למישהו לדבר איתו ולפרוק, אבל לפעמים אני כבר ממש מתייאשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    17/04/2010

שלום רב,
    לפעמים צריכים רק להקשיב, לתמוך ולהמתין.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו