חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    ש
    18/04/2010

אני בת 35 לפני 3 שנים כתוצאה מהתקפי שיעול והרגשת קוצר נשימה הופנתי לרןפא ריאות שאמר שכנראה זה אסתמה עפ,י בדיקת תפקודי ריאות שהוא ערך.מאז החלו לי עוד יותר תסמינים וכל הזמן אני נגשת לבית חולים ואומרים לי נדשהכל בסדר....עשיתי שוב בדיקות תפקודי ריאות שהראו שהכל תקין ואין אסתמה אלא רק אלרגיה לאבק ונזלת אלרגית אבל מאז אני יותר חרדתית ואיך שאני מרגישה קושי לנשום מיד הולכת למקום שיש רופא וזה עובר לי לבד ללא תרופה אלא מהרגשת ביטחון שיש רופא.גם שאני הולכת לבית מלון או לבילוי אני הולכת ליד מקום שיש רופא או מרכז רפואי.אני מבינה שיש לי בעיה והיא מפריעה לי מאוד ואני רוצה להיות אישה רגילה ללא פחד.איזה טיפול עלי לגשת?,אני בקופ"ח לאומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לש.

ד''ר חיים היילפרין
    19/04/2010

בקשי מרופא המשפחה הפנייה לטיפול פסיכולוגי מטעם הקופה אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ש
    19/04/2010

תודה על העזרה.ורציתי לשאול אם אתה מקבל דרך קופת חולים לאומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לש.

ד''ר חיים היילפרין
    19/04/2010

לא. אני מקבל רק באופן פרטי. עם זאת, שקלי את האפשרות להגיע אלי לשעה אחת של יעוץ שבה תקבלי פרספקטיבה חיונית על בעייתך ופתרונה (גם כבסיס לטיפול ארוך יותר בסבסוד הקופה)...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו