פחד לא הגיוני משיער ראשי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד לא הגיוני משיער ראשי
    נועה
    21/04/2010

אני יוצאת כבר למעלה מחמישה חודשים עם בחור מקסים שמתנהג אליי נפלא. הכיר לי את משפחתו ואני הכרתי לו את משפחתי ולא הפסיק לדבר איתי על העתיד המשותף שלנו. לפני כמה חודשים הוא התחיל לפתח אובססיה על השיער שלי. הוא טוען שהשיער שלי דליל ושיש לי קרחות (השיער שלי בסדר גמור). הוא סיפר לי שכל היום הוא חושב על השיער הדליל שלי, שהוא מסתובב ברחובות ומסתכל על שיערות של נשים אחרות, שכל פעם שריס נופל הוא מבקש שיהיה לי שיער מלא יותר, הוא יכול שעות לדבר איתי על בעיית השיער שיש לי לכאורה. הוא אף סיפר לי שכל פעם שאני נפגשות עם חבריו הוא חושש שהם ישימו לב לבעיית השיער שלי. הגענו למצב שכמעט נפרדנו בגלל השיער שלי. ברור לי שהבעיה היא אצלו ולא אצלי, ברור לי שהבעיה מעידה על בעיה עמוקה הרבה יותר אבל אני חסרת אונים לחלוטין. מה עליי לעשות? כיצד עליי לנהוג? חשוב לי לציין שאני מאוד אוהבת אותו והוא אותי ומלבד בעיית השיער יש לנו זוגיות מעולה מה גם שהוא חושב שאני נראת מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד לא הגיוני משיער ראשי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לנועה

ד''ר אודי אורן
    21/04/2010

לנועה שלום,
    מצטער לשמוע על הקושי של החבר שלך.
    הבעיה היא חד משמעית אצלו ולכן כדאי שיפנה לטיפול פסיכולוגי.
    בהחלט יכול להיות שהפתרון היותר טוב (ואולי גם היותר אפשרי) הוא פניה של שניכם לטיפול זוגי.
    אני מציע לקחת את הבעיה כמייצגת את העובדה ששניכם אינכם מושלמים, והשאלה היא איך מתמודדים עם עובדה זו.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו