למה עכשיו?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• למה עכשיו?
    יעל
    30/04/2010

ב"ה

בוקר,

בעבר הייתי מטופלת אצל פסיכולוג במשך זמן ממושך אחד מהנושאים שטופלו הם חרדות וכבר הייתי הרבה אחרי ההתגברות. לפתע בימים האחרונים אני חשה גלים פתאומיים של חרדה ופחד באמצע היום ללא כל סיבה(לדוגמא אם אני נמצאת עם חברים בסבבה או עסוקה בעבודה -דברים אשר אמורים להסית אותי מחרדה בגלל היותי עסוקה בין השאר)מה ההסבר לכך ןמה לעשות בנידון שלא יחזרו רגשות אלו אפילו אחרי טיפול פסיכולוגי ממושך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה עכשיו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל

ד''ר חיים היילפרין
    01/05/2010

את ממחזרת טעות נפוצה לפיה החרדה היא מעין מחלה עליה הצלחת להתגבר בעבר ולפתע חזרה שוב... האמת היא שחרדה היא רגש, לא מחלה, ובמקום "להתגבר" עליה יש לטפל בגורמים למצוקה שהיא משקפת. במקום לראות בגלי החרדה שאת חשה התפרצות מחודשת של מחלה שהיתה אמורה להיות כבר מאחוריך לתמיד לאחר טיפול ממושך, ראי בה ביטוי לגיטימי של לחץ שאנשים בריאים חווים בכפוף לעליות ולירידות של החיים. אם את מתקשה לעשות כן (ולראות את הקשר בין החרדה לקורה בחייך) הטיפול לדידי לא לגמרי עשה את עבודתו וכדאי לך לגשת שוב למטפל מתאים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו