שאלה מקצועית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית
    מישהוא
    04/05/2010

שלום אני בחור בשנות סוף ה20 לחיי אני בחור מסודר נאה יש לי הכל לא חסר לי כלום בחיים וטוב לי בחיים הבעיה שיש לי מחשבות טרדניות של התאבדות וזה מפחיד אותי לגמריי למרות שאני לא רוצה את זה בכללל ולא יודע מאיפה זה נוביעע ליי אני לוקיח ריסטל כדור אחד ליום אבל אני לא מבין מאיפה זה נוביע בחיים לא הייתי אצל פסיכולוג או לא יודע אם זה יעזור לי השאלה מאיפה זה נוביעע ליי ...אבל מלפניי הרבה שנים קרה לי אדבר הזה הייתי ביחידה מבצעית ואז היינו באירוע והיה אדם שם שרוי בדיכאון ואז אמר לי תן לי את האקדח שלך אני רוצה לפוצץ את הראש שלי ומאז הדבר הזה לא עוזב אותיי לגמרייייי יכול להיות מזהה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקצועית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למישהוא

ד''ר חיים היילפרין
    04/05/2010

זה יכול להיות מזה, אבל זה לא העניין - אתה סובל מחרדה וממחשבות טורדניות ואתה צריך לטפל בזה. (הרסיטל מביא הקלה אך אינו פותר את הבעיות הגורמות לחרדה.) פנה לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ותיפטר מזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו