מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מקצועיתמישהוא04/05/2010
שלום אני בחור בשנות סוף ה20 לחיי אני בחור מסודר נאה יש לי הכל לא חסר לי כלום בחיים וטוב לי בחיים הבעיה שיש לי מחשבות טרדניות של התאבדות וזה מפחיד אותי לגמריי למרות שאני לא רוצה את זה בכללל ולא יודע מאיפה זה נוביעע ליי אני לוקיח ריסטל כדור אחד ליום אבל אני לא מבין מאיפה זה נוביע בחיים לא הייתי אצל פסיכולוג או לא יודע אם זה יעזור לי השאלה מאיפה זה נוביעע ליי ...אבל מלפניי הרבה שנים קרה לי אדבר הזה הייתי ביחידה מבצעית ואז היינו באירוע והיה אדם שם שרוי בדיכאון ואז אמר לי תן לי את האקדח שלך אני רוצה לפוצץ את הראש שלי ומאז הדבר הזה לא עוזב אותיי לגמרייייי יכול להיות מזהה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למישהוא
ד''ר חיים היילפרין04/05/2010זה יכול להיות מזה, אבל זה לא העניין - אתה סובל מחרדה וממחשבות טורדניות ואתה צריך לטפל בזה. (הרסיטל מביא הקלה אך אינו פותר את הבעיות הגורמות לחרדה.) פנה לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ותיפטר מזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)