חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    דנה קיבוץ קרי
    24/10/2007

אני אשה נשואה , סובלת מזה 2 שנתיים , חרדה ופחד חתונות קיניונים מפגשים של קבוצה ולפעמים פחות מזה ?
    בשנה האחרונה הבעיות הלכו והחמירו סחרחורות אפילו איבוד שווי משקל ,הרגשה של קור וחום, בשינה מין רעידה או התכווצות , עם רעש של בן אדם נוחר, ראש מתוח , להסתובב או לעשות תנועות מהירות מאבדת שווי משקל ומרגישה שהולכת להתעלף , אודה אם אקבל עזרה ,או המלצה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

ד''ר חיים היילפרין
    25/10/2007

את סובלת מתסמינים קלאסיים של התקפי חרדה (ודפוס הימנעויות אופייני), וחבל מאד שלא ניגשת לטיפול כבר לפני שנתיים, כאשר התחלת לפתח את תסמיני החרדה. מדובר בתופעה שכיחה מאד, וניתן "להחלים" ממנה לגמרי בטיפול נכון. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, וברוב המקרים מטופלים חווים הקלה של ממש תוך שלושה עד שמונה מפגשים. ניתן לקבל גם טיפול תרופתי (באמצעות פסיכיאטר) אך אני ממליץ על אפשרות זו רק במקרים שבהם המטופל חרד מכדי להיעזר ביעילות בטיפול הפסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו