מיואשת מבעלי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מיואשת מבעלי
    מיואשת
    07/05/2010

שלום,
    בעלי חושב ובטוח שיש לו איידס למרות שעשה כבר 7 בדיקות איידס שיצאו שלילי כולל אני.
    הוא חושב שגם אני והילדים חולים ושכולנו עמודים למות. הוא לא נח ועובר מרופא לרופא,מקופה לקופה, עושה בדיקות דם כל שני וחמישי כשכל הבדיקות ממשיכות לצאת תקינות. המצב הזה נמשך כבר שנתיים, אני כבר ממוטטת מהמצב ולא נשארים לי כוחות לטפל בילדיי ובעצמי. ניסיתי כל דרך אפשרית לעזור לו - אך לשווא!, הוא לא מוכן להבין שהבעיה היא נפשית, הוא טוען שאף אחד כולל הרופאים לא מבין כלום וכולם יתעוררו כשהוא ימות. זה כמובן תמצית הדברים שקרו בשנתיים האחרונות.
    מה עליי לעשות? לאן לפנות? יש לציין שהוא היה אצל כמה פסיכיאטרים בכוח כמובן שטענו שהוא לא מסוכן לעצמו ולסביבה. מה אפשר לעשות? בנוסף איך אני יכולה לקבל עזרה לעצמי?
    אשמח לתשובה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מבעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

מיואשת
    07/05/2010

יש לציין שאין בינינו שום יחסי זוגיות ואנחנו כמו שני זרים בבית אחד הוא כל היום מסוגר בעצמו ולא מוכן להיפתח ולהקשיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    07/05/2010

שלום רב,
    חייבים למצוא רופא שיסכים לעקוב אחרי בעלך באופן מתמשך.
    הרופא חייב להבין שמדובר בבעיה פסיכיאטרית אבל שהוא חייב לטפל בא כבעיה רפואית.
    בשלב מסויים, לאחר בניית האמון, הוא יוכל לתת תרופות אנטי חרדתיות ואולי גם אנטי פסיכוטיות.
    אני מציע לפנות לקופת חולים כדי לטפל הן בבעלך והן בעצמך.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה?

מיואשת
    07/05/2010

האם אתה מתכוון לרופא המשפחה שלו? או לפסיכיאטר? האם אני צריכה לדבר עם הרופא ולהסביר לו? אחרי ככ הרבה בדיקות הרופא לא אמור לשים לב לזה לבד? האם לדעתך הוא זקוק לאישפוז בכפייה? הבנתי שהמצב הזה קיים אצל עוד אנשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    08/05/2010

שלום רב,
    איני מאמין שהוא ישתף פעולה עם פסיכיאטר ולכן אני ממליץ על רופא משפחה.
    אין סיכוי - לפי דעתי - לאשפוז בכפיה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו