מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לדר' אודיקארין 3009/05/2010
שלום דר' אודי
הייתי רוצה להתיעץ איתך ב- 2 נושאים:
1.פניתי אליך בעבר והבנתי שאני צריכה טיפול התנהגותי - קוגניטיבי בשל חרדות קשות
אמרת שאין באפשרותך להמליץ על מטפל /ת ספציפי אבל לצערי פניתי למישהי דרך האינטרנט שאין לה תעודות ולא מתמחה לא הייתי רוצה לפנות ולהעזר בסתם מישהי שלא מתמחה בנושא אני צריכה עזרה
אני מבקשת ממך לפחות להמליץ לי על איזו אגודה מרכזית באיזור חיפה או אתר שדרכו יש רשימה של פסיכולוגיות בחיפה ושבטוח שהם מתמחים בנושא ומקצועיים על מנת שלא אפול חלילה על מישהי מתחזה.
2.חברה סיפרה לי שמאז שפנתה לטיפול שיחתי+תרופתי התחילו משרד הרישוי לעשות לה בעיות עם כל מיני טפסים על שאלון בריאות הנפש ולזמן אותה כל הזמן ומקשים עליה ואף לשלול לה את הרישיון האם יש איזה סיכוי שאני יאבד את הרישיון עקב טיפול כזה במידה ויהיה תרופתי/או רק שיחות?
בבקשה תעזור לי.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לקרן
ד''ר אודי אורן09/05/2010לקרן שלום,
כנסי לאתר של עמותת EMDR - ישראל או לאתר של אי"טה.
אין סיכוי לאבד רישיון עקב טיפול פסיכולוגי. פניה למערך בריאות הנפש של משרד הבריאות מביא - לפעמים - להתערבות של משרד הרישוי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה* דר' אודי
קארין 3009/05/2010שלום,
אני מודה לך על עזרתך.
במה זה מתבטא מערך בריאות הנפש? תסביר לי מה עלי לעשות על מנת לקבל טיפול ללא סיכון ברישיון הנהיגה שלי לא ממש הבנתי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לקרן
ד''ר אודי אורן09/05/2010לקרן שלום,
מטפלים פרטיים לא מדווחים למשרד הרישוי דבר (אלא אם כן מדובר בסכנות נפשות, ולא נראה לי שזהו המצב). גם דרך קופות חולים את יכולה פשוט לשאול את המטפל או את האחראי על השירות.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' אודי
קארין 3010/05/2010מקווה ששיחות יעזרו לי אבל במידה ואצטרך טיפול תרופתי מן הסתם יפנו אותי לפסיכיאטר ולא פסיכולוג רגיל ונותנים לי מרשם וזה באחת מבתי המרקחת אין סיכוי שזה ידווח?רק בגלל זה אני פוחדת לפנות לעזרה ו
מניסיון שלך יש סיכוי ששיחות יעזרו לחרדות או צריך תרופות?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לקרן
ד''ר אודי אורן11/05/2010שלום,
תצטרכי לברר. ככל הידוע לי בתי מרקחת לא מדווחים.
שיחות יכולות לעזור.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)