חרדות שלעולם לא מרפות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות שלעולם לא מרפות
    א
    10/05/2010

שלום
    אני בן 22, ונראה שכמויות החרדות והדיכאון שלי הם לא מהעולם הזה, מגיל העשרה התחילו לנחות עלי פעם אחר פעם מכות נוראיות, בגיל 16 קיבלתי את עצמי שאני הומו אני הייתי בתיכון ירדתי בלימודים והתחילו להתפתח אצלי בעיות נפשיות קשות כתוצאה מדימוי עצמי שצנח שכללו בודי דיסמורפיק {הפנים שלי נראו לי מעוותות וזה גרם לי סבל רב שנים עד היום}, בגלל שהסבל היה ממושך כל כך שקעתי לתוך דיכאון שהגיע ברמות שונות בגלים הרגשתי שאין לי שליטה על מחשבות והמוח שלי הפך למשדר מחשבות שליליות כפייתי שסיוט לחיות עם דבר כזה, זה לא נעצר כאן, כתוצאה מהדיכאון שהייתי זמן רב בבית ופיתחתי חרדות קשות מאד מכאב ומחלות, ומאז שתשומת הלב עברה לנושא הכאב אני לא מסוגל להפסיק לחשוב על זה מה גם שבדקתי את סף הכאב שלי ויש לי חרדות עצומות שאני אפגע או אפצע ממשהו שיעבור את הסף הזה {פחדי אימה מחנק קיצוני, רעב, שבירת חלקים בגוף, חום גבוה, צמא} אני לא יודע איזה שם או מונח יש לחרדות האלה אבל אני מרגיש שהכל מתערבב עם הכל ויש גם פחדים קיומיים להיות במצב בו יכלאו אותי או במקום בו ארגיש בדידות מתמדת וחוסר אונים, אין כמעט יום שאני לא חושב על כאבים לפני מוות.
    אין הרבה הבנה מהמשפחה שלי בנושא אנחנו ניסינו לטפל בזה פעם אבל עזבתי את זה בגלל שהרגשתי שהכסף מבוזבז ואין אפקטיביות בטיפול התרופתי או הפסיכולוגי אני ממש לא יודע אם קיים משהו שיכול להציל אותי מהתופת הזאת של גוף שמאיים 24 שעות ביממה עם טרור של כאבים כרוניים או חריפים הכל תלוי אם הוא יפגע או לא רק המחשבה שאני חי בגוף כזה גורמת לי לסבל רב
    האם הבעיה שלי מוכרת לכם ומה אפשר לעשות שהוא לא טיפול תרופתי רגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות שלעולם לא מרפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא.

ד''ר חיים היילפרין
    11/05/2010

צר לי לקרוא על סבלך הרב. עם זאת, התופעות שאתה מתאר מוכרות ומגיבות לטיפול פסיכולוגי ותרופתי הולם. כצעד ראשון, פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו