מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף- התקפי חרדה-לגמרי נורמאליתטלי02/06/2010
שלום,
אני בת 32, נשואה ואמא ל-2. סה"כ יש לי חיים טובים, עבודה טובה וזוגיות מצויינת. עברתי ילדות לא קלה אבל בעזרת טיפול פסיכולוגי הצלחתי להתגבר.
הכל לכאורה נורמאלי, עד שלפני חודשיים באמצע החיים התחילו לי לי כאבים בחזה, קשיי נשימה כאילו אני עוברת התקף לב. בהתחלה לא הבנתי מה זה, כשההתקפים התחילו לחזור בתדירות של פעם בשבוע, כל התקף למשך 10 עד 15 דקות. לאחרונה ההתקפים מגיעים אפילו פעמיים ושלוש בשבוע, כל התקף חזק מאוד וזה מרגיש כאילו אני הולכת למות. יכול להיות שבגלל האינטנסיביות של העבודה ושל חיי היומיום גורמים לכך. הנקודה היא שלא התחשק לי לחזור לטיפול, וכן הייתי וצה להתחים טיפול תרופתי שיפתור לי די מהר את ההתקפים הללו. על איזו תרופה אתה ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטלי
ד''ר חיים היילפרין02/06/2010בקשתך מגלמת אי-הבנה נפוצה: תסמיני החרדה שאת חווה אינם ביטוי למחלה שחזרה פתאום ללא סיבה - מדובר למעשה בתסמינים של לחץ - וטיפול תרופתי אינו הטיפול המתבקש כאן (התרופות מקלות על התסמינים אך אינן פותרות את הבעיה ונושאות תו מחיר משל עצמן בדמות תופעות לוואי ופוטנציאל להתמכרות פסיכולוגית ופיזית). הטיפול המומלץ במקרה שלך הוא טיפול פסיכולוגי, אם כי לא חזרה לטיפול מהסוג שעברת בשעתו (קרוב לודאי) אלא מספר מצומצם של פגישות ייעודיות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגנטיבית-התנהגותית. מכל מקום, המלצה ספציפית על תרופה כדאי לך לקבל רק לאחר בדיקה קלינית ע"י פסיכיאטר, בחינת ההיסטוריה הרפואית שלך וכו', לא בפורום אינטרנטי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למטפל
טלי04/06/2010תודה על התשובה המהירה, האם תוכל להמליץ לי על מטפל כזה באזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטלי
ד''ר חיים היילפרין05/06/2010איני יכול להמליץ בפורום על מטפל ספציפי אך את מוזמנת לחפש מטפל באלפון איט"ה או הפ"י (חפשי בגוגל) או ליצור איתי קשר באחד הטלפונים למטה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)