התייעצות דחופה...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה...
    גל (שם בדוי)
    05/06/2010

שלום קוראים לי גל (שם בדוי) אמי מאז ומתמיד סבלה מחרדות והיא הורישה לי אותן כיום ניתנה לי הזדמנות לטוס לחול אם קבוצה נוער ואני ממש מפחדת האם כדי לי לטוס או לא?איך אוכל להתמודד עם הפחד? תמיד חלמתי לטוס אבל ידעתי שזה מבלתי אפשרי ופתאום מתגשם לי חלום רק שהפחד הורס לי את החלום.
    תענו לי כמה שיותר מהר אני מתחננת גל.
    נ.ב
    בת דודתי נוסעת איתי גם היא בגילי אנחנו בנות 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לגל (שם בדוי)

ד''ר אודי אורן
    06/06/2010

שלום רב,
    כמובן שכדאי שתטוסי ותגשימי חלום, השאלה היא באיזה מחיר.
    אם את אדם שנשלט על ידי פחדים, שפחדים מנהלים את חייו, שפחדים מונעים ממנו להגשים את עצמו וכו', כדאי שתשארי בארץ כי יש סיכוי שהטיסה והטיול יהיו סבל מתמשך.
    לעומת זאת אם את אדם שסובל מחרדות אך מצליח - בגדול - לתפקד, לחיות, להתמודד עם אתגרים וכו', ממש כדאי שתטוסי עם הקבוצה.
    אני ממליץ לך בחום לפנות לפסיכולוגית של בית ספרך, לקבל "טיפים" על איך להתמודד עם הפחדים.
    בעתיד אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי התנהגותי - קוגניטיבי או EMDR כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו