מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסט טראומהתום12/06/2010
אני לפני כמה חודשיים עברתי ארוע לא נעים בכלל והייתי צריך להתאשפז בעקבות זאת, לא הייתי בקשר עם ההורים והייתי די לבד, מאז עברתי מלא שינויים בחיים מעבר דירה וכדומה.
לקחתי כמות גדולה של סם ושהתעוררתי משינה הגוף שלי נכנס להלם רציתי לטפס על הקירות להוריד לעצמי עור מהידיים. מאז אני מפחד משינה אני דוחה אותה כמה שאפשר קשה לי להיות במצב של שינה אני קם בבלה, קשה לי לבלוע מים אני נכנס לפאניקה, בחילות, בוכה כל יום בכי היסטרי, אני עצבני, אין לי שקט, אני לא מצליח להתרכז, האם אני סובל מפוסט טראומה?
הבנתי שרק הלם קרב נחשב? והאם קנאביס רפואי יכול לעזור? אחרי שניסיתי את כדורי SSRI ונוגדי חרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתום
ד''ר חיים היילפרין13/06/2010אתה סובל מהפרעת חרדה עם תסמינים פוסט-טראומתיים ברורים. איני ממליץ על תרופות נוגדות חרדה ובודאי לא על קנאביס רפואי - מה שאתה צריך כדי לחזור לעצמך זה לגשת לטיפול קצר מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ו/או ב-EMDR. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)