מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה את עצמי לכודה במעגל של חרדותLina18/06/2010
שלום, אני פונה עליכם בשל בעיית חרדות שאני סובלת ממנה כבר מהילדות,שככל הנראה הועברה עלי בתורשה מאימי וסבתי,שגם הן כל חייהן סבלו מחרדות. אני סובלת מחרדה חברתית,מרגישה את עצמי שונה,חסרת בטחון ,מפוחדת,פוחדת מתקשורת עם אנשים,למרות שכלפי חוץ אני משדרת רוגע ושלווה,אני מתפקדת כלפי חוץ כאישה נורמלית לגמרי,מתקשרת טוב אם אנשים,הבעיה שזה עולה לי ביוקר,אני מרגישה כתוצאה מכך,סחרחורות,בחילות,דפיקות לב חזקות,זיעה קרה ,וברגע שאני יוצאת ממקום הומי אדם,או מסיימת שיחה כלשהי אם בן אדם,אני מרגישה איך שהגוף שלי רועד כולו,מפחד שאחרי,איני יודעת איך להשתחרר מחרדה זאת,כמו כן אני פוחדת לדבר בטלפון בעבודה(מחשש שכולם במשרד ישמעו אם אומר משהו לא במקום),פוחדת להשתתף בדיונים בזמן הישיבות במשרד,פוחדת ללכת לקניות לבד או למקומות ציבוריים כל שהם(כמו בנק,דואר,נסיעה בתחבורה ציבורית,קופת חולים,וכו')אני חוששת שמה אעשה משהו טיפשי לא במקום,לפני כולם ואראה מגוכחת,שמה אעבד שליטה,אני מנסה להמנע מלמצא במקומות כאלה,כשאנשים מדברים איתי,אני נלחצת,נלכדת במחשבות של: "אם פתאום לא אוכל לזרום בשיחה,לא אדע מה לומר,או שאגיד משהו לא במקום,שזה ישמע מגוכך וטיפשי")כתוצא מכל המחשבות שרצות עצלי בראש בזמן השיחה עם בן אדם,איני שומעת את דבריו,וכך אני נלכדת במעגל סגור ,איני יודעת מה לענות לו כי לא הקשבתי לו,וכך אני נלחצת מהמצב עוד יותר,איני יודעת איך להשתחרר ממחשבות שרצות עצלי בראש ב-repeat
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללינה
ד''ר חיים היילפרין19/06/2010את סובלת מתסמינים קלאסיים של הפרעת חרדה וחבל שאינך מטפלת בזה. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)