איך מתקדמים?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• איך מתקדמים?
    יעל
    23/06/2010

שלום,

אני בת 24, וכבר למעלה מ- 9 חודשים מטופלת כנגד חרדה (כדורים וטיפול). ממצב שלא הייתי יוצאת מהבית, אני היום הולכת ללימודים, מדי פעם יוצאת לסרט ובכלל קצת יותר ניידת. אבל יש עוד הרבה דברים שעדיין מאוד רחוקים ממני. ביניהם לחזור לעבוד, לבלות עם חברים ובכלל לחיות באושר ובלי פחד. אמנם אני יכולה להעיד שעוצמות החרדה ירדו, אבל עצם זה שהן לא נעלמו משגע אותי. אני מרגישה שלמדתי איך למתן אותן קצת, ואף יותר טוב איך להתעלם מהן. אני מבינה מתי הן קורות, ואפילו למה. אבל בשורה התחתונה אני לא מרגישה שלמדתי איך להעלים אותן, או איך לגרום להן לא להופיע בכלל. אני מרגישה תקועה בטיפול, ובתהליך שבו אני נמצאת. מרגיש לי שכל דבר אני צריכה להרגיל את עצמי לעשות מחדש, ממש כמו תינוק (החל מלהיכנס לבריכה ועד לחזור לעבודה)... ונמאס שהכל כל כך קשה ובכזה מאבק, אני פשוט רוצה לצאת מהבית, בלי להרגיש את המפחד הזה מקנן בי- מה עושים? איך אני יכולה להמשיך להתקדם מפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתקדמים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ליעל

ד''ר אודי אורן
    23/06/2010

ליעל שלום,
    אני מבין את התסכול שאת חשה למרות ההתקדמות המרשימה שעשית במהלך הטיפול שלך.
    אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר ולפסיכולג שלך, ולשתף אותם בתסכול שאותו את חשה.
    דברי איתם על איך הם רואים את הטיפול, ואיך הם רואים את ההמשך שלו.
    דברי איתם על אופציות טיפוליות שונות במסגרת העבודה איתם ובמסגרות אחרות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו