חרדה.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה.
    דניאל
    29/06/2010

שלום אני בת 20 וסובלת מחרדות מאז שאני זוכרת את עצמי,
    לאחרונה התחלתי טיפול פסיכולגי עקב התקפים שחוזרים על עצמם לעיתים קרובות,
    אני מקבלת כדורים רמוטיב והשבוע קבלתי תוסף לכדור קלונקס השאלות שאלי הן כאלו:
    השפעת הקלונקס מטיבה איתי מאוד והיא רק לתקופת נסיון של עשרה הימים,האם הרופאה תתן לי אותם באופן קבוע או רק בזמן התקף?
    השאלה השניה:
    האם זה עלול לחזור התקפי חרדה במהלך החיים אחרי שהטיפול כביכול יצליח ואני אפסיק עם הכדורים,האם באמת ניתן להשתחרר מחרדות אחת ולתמיד??
    תודה נועם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לנועם

ד''ר אודי אורן
    29/06/2010

לנועם שלום,
    לגבי שאלתך הראשונה: איני יודע מה תחליט הרופאה. אני מניח שהיא תציע לך להשתמש בקלונקס רק בזמן התקף. כרגיל אין הכדור ניתן לשימוש יום יומי אלא לתמיכה בתחילת נטילת תרופה אחרת, ובהתקפים. אנא דברי עם הרופאה שלך.
    לגבי שאלתך השניה: אין תשובה חד משמעית לשאלה. מחקרים מראים כי יש אנשים שמשתחררים מחרדות לחלוטין לאחר טיפול מוצלח. העובדה שאת נמצאת בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי מעלה את סיכוייך להתגבר עליהן אחת ולתמיד, ביחוד עם הטיפול הפסיכולוגי הינו טיפול ממוקד בחרדות. המחקרים גם מראים כי חלק מהמטופלים חווה חרדות גם בהמשך חייו.
    ברור לי שעם המוטיבציה החזקה שלך, תצליחי להתגבר על החרדות בעתיד.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו