חרדת נטישה רציני מגיל קטן

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה רציני מגיל קטן
    נועה
    30/06/2010

שלום
    אני סובלת מחרדת נטישה מגיל קטן אך הבנתי את זה רק לפני שש שנים
    החרדות מתפתחות בעיקר כשאני בזוגיות ואז החיים ניהיים בלתי נסבלים כואבים ומדכאים וכמובן שהיחסים מסתיימים. הפחדים מלווים בתופעות פיזיות לא נעימות כגון כאבי בטן נוראים חולשות חוסר שינה תמידי.

טופלתי בעבר ע"י פסיכולוגית במשך שנתיים ואחרי קאוטצ'ר במשך שנה וחצי וכלום לא עזר
    אני כבר לא יודעת למי לפנות אני פשוט מרגישה שלא בא לי לחיות יותר כי הפחדים האלה מנתקים אותי מכל פעילות אפשרית זאת תחושה נוראית ממש נוראית

אני מבקשת למצוא מטפל בעל ידע וניסיון בתחום הזה מישהוא שבאמת יכול לעזור אך גם במחיר לא מטורף כי המשכורת שלי מאוד נמוכה

אודה לכם על כל תשובה כי הסבל באמת גדול וקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה רציני מגיל קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנועה

ד''ר חיים היילפרין
    01/07/2010

ראשית, חבל להעביר שנים בטיפול שאיננו יעיל - בד"כ ניתן לראות אם הטיפול עוזר בתוך חודשים ספורים. לגופו של עניין, איני יכול להמליץ בפורום על מטפלים ספציפיים, אך בגדול חפשי פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. ניתן למצוא פסיכולוג כזה גם דרך קופת החולים שלך, בעלות נמוכה יחסית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו