התקף חרדה !! מועקה פחד !!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה !! מועקה פחד !!!
    משה
    05/11/2007

אז ככה אני בחור בן 29 היתה לי חברה , 4 שנים אני פרוד ממנה שנה לערך
    פעם באיזה חודש יוצא לנו להיפגש וכאלה היא באה כמה שעות והולכת , חשוב לציין אנחנו לא שוכבים. איך שהיא הולכת ממני אני מתחיל לשקובע במין בועה של מועקה כזאת פחד כזה כאילו סוף העולם מגיע , איך לי חשק לראות אנשים לא לשמוע אנשים לא לעשות כלום סתם לשבת במיטה ולפחד, לא יודע איך להסביר את ההרגשה אבל משהו שאני לא מאחל לאף אחד, (חשוב לציין שיש לי עוד רגשות אליה)
    עכשיו שאלתי היא זה קורה לי בגללה ?
    יש פתרון לדבר הזה ?
    ואם אני רוצה להיפגש איתה מבלי שזה יקרה לי ?
    אולי יש כדורים או משהו?
    מה בכלל קורה לי ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה !! מועקה פחד !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה

ד''ר חיים היילפרין
    06/11/2007

ברוך בואך למועדון הפופולארי בו חברים אדם אחד מתוך חמישה – אתה חווה התקפי חרדה. חשוב על התקפי החרדה כדרך שלך להתחבר לכל אותן רגשות לא נעימים הקשורות לפרידה מהחברה. למזלנו, יש פתרונות מצוינים לבעיה הזו (גם כדי שתוכל להיפגש עם חברתך לשעבר ללא מורא), והמלצתי הראשונה היא שתיגש לטיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, וברוב המקרים מטופלים חווים הקלה משמעותית תוך שלושה עד שמונה מפגשים. ניתן לקבל גם טיפול תרופתי (באמצעות פסיכיאטר) אך אני ממליץ על אפשרות זו רק במקרים שבהם המטופל חרד מכדי להיעזר ביעילות בטיפול הפסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו