מה לעשות ואיך יותר טוב

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום
 
  • מה לעשות ואיך יותר טוב
    קטי
    06/07/2010

    לפני שבועיים בני בן 4,5 קיבל מקה מקצה של שולחן קפה וכמו שפותחים גבה הוא נפצע מאו ד קרוב לייד העין (בקצה היצוני שלו) כך שנאלצו לתפור לו את המקום במוקד כשהשתמשו בתפרים לא נמסים. פרוצדורה עברה בצורה מאוד טראומטית . צהקות והיסתריה לא פסקו לרגע,זז בלי סוף,ניסה להשתחרר עד סוף הטיפול . נאלצנו לאטפוף ואותו והחזיקו אותו 3 אנשים (אני ,בעלי ואחות) על מנת לבצע את הטיפול בזהירות ולא לפגוע לו בעין.היום ניסינו להוציא לו את התפרים (בחדר אחיות בקופת חולים) ולצערינו לא הצלחנו לעשות כלום,הוא לא נתן לגשת אליו ולא לגעת לו בפצע.גם הפעם הייתה אותה הסטריה למרות שהסכים ללכת וחיכה בתור בסבלנות.בסופו של דבר ולצערי הרב 2 אחיות ואני לא הצלחנו להשטלת עליו ושלחו אותנו הביתה להביא לפכות את אבא (גבר) על מנת להחזיקו חזק בעת הטיפול.אנחנו מאוד מפחדים איך כל זה יכול להשפיע עליו ואין בכלל אפשר לסיים את הטיפול.אולי קיימות איזה שהם שיטות על מנת להקל עליות כמו למשל גז צחוק או תישטוש?אם כן איך ואיפו מקבלים את ההפניה ומי יכול לעשות זאת?
    אנחנו מואד מודעגים ורוצים לסיים את זה עם כמה שפחות כאב וטראומה .
    תודה מראש .
    משפחת א.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ואיך יותר טוב

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לקטי

    ד''ר חיים היילפרין
    07/07/2010

    טשטוש והרדמה חלקית ניתנים באופן רוטיני במרבית הבדיקות והטיפולים הפולשניים. בררו בקופת החולים (או דרך רופאו של הילד) היכן וכיצד ניתן להעזר ברופא מרדים שיסייע לילד לעבור את הפרוצדורה במינימום טראומה. בהצלחה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו