מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד שהפך למחשבהש12/07/2010
שלום,
אני בת 23 ואני נמצאת במערכת יחסים כשנתיים וחצי, אני מאוד אוהבת את חבר שלי והמערכת יחסים שלנו הולכת לכיוון של מיסוד. הבעייה שלי זה המחשבות שלי,עם כל מה שקורה היום בעולם הזה ששום דבר לא בטוח,התחלתי לחשוב על מלחמה(חבר שלי גם השתתף במלחמה הקודמת שהייתה אך אז לא הייתי חברה שלו, התחלתי לחשוב על המוות שלו כתוצאה מהמלחמה, בראש כבר קבעתי לו את העבודה הזאת. ניסתי לסלק את המחשבה הזאת מהראש אך לאט לאט המחשבה הפכה לחרדה ופחד ואני לא מצליחה להוציא לי את זה מהראש, אני אומרת אולי חבר שלי צריך לצאת מהמילואים כי אני מפחדת שמחשבה יוצרת מציאות ושהחששות שלי יתבררו כנכונות ואני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בעלדיו... אני לא יודעת איך להתמודד עם זה....אשמח לעזרה...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לש.
ד''ר חיים היילפרין13/07/2010אין דבר טבעי יותר מלחשוש לשלומם של אהובינו (חכי שיהיו לך ילדים...), במיוחד במציאות המאיימת בה אנחנו חיים. אם את מתקשה להתמודד עם חששות אלה, אל תהססי לגשת למספר פגישות אצל פסיכולוג המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)