מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה עקב אסטמהניר17/07/2010
ד''ר שלום.
לפני כ 10 חודשים קיבלתי התקף אסטמה קשה במיוחד בפעם הראשונה בחיים שלי .
אבי לקח אותי לבית החולים אך בדרך הרגשתי שאין לי אוויר ושלא הספיק להגיע להבית החולים כ 15 ד'.
באמצע הדרך נט''ן הובילו אותי לבית החולים , קיבלתי סולימנידרול ואנלציות .
אושפזתי למשך 17 ימים ,במשך 17 הימים השתחררתי פעמים אך לאחר מכן שוב קיבלתי התקף וחזרתי.
ברצוני לציין כי כל הבדיקות c.t חזה וצאוור תקין צילום ראיות תקין תפקודי ראיות מראה שאין כלל אסטמה וu.s צאוור תקין.
ביום השיחרור מבית החולים התקשתי לצאת מבית החולים ואף רציתי לחזור הבית עם אמבולנס עקב הפחד שיתקוף אותי התקף שוב .
כיום אני מפחד להימצא במקומות ללא קליטה או ללא פלא בגלל החשש שלא אצליח להזעיק אמבולנס ,
מפחד להגיע למקומות רחוקים ובעיקר להיות לבד עקב שככה סתם יבוא לי התקף.
כאשר שאני חושב על זה הנשימה הופכת להיות כבדה ומצוקתית אך ללא סימנים של אסטמה, וכשאני עסוק בדבר כלשהו ואיני חושב על זה שום דבר לא מופיע.
כעט אני חייל לקראת שיחרור ואיני רוצה להגיע לקב''ן עקב זה מחשש שישחרר אותי מהצבא .
בעבר הרופא היחידה הביא לי קלמנרבין עקב לחצים לאחר האירוע הזה .
מה עלי לעשות ? והאם עלי לקבל טיפול נגד חרדה? ובמידה וכן איך הגיע עם זה לרופא בלי להגיע לקבן?
ואם כן עלי לקבל טיפול איזה טיפול ? סוג של כדורים?
תודה מראש ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לניר
ד''ר אודי אורן17/07/2010לניר שלום,
אתה סובל מחרדדה בעקבות ארוע טראומטי.
אתה זקוק לטיפול פסיכולוגי ממוקד כמו EMDR.
חפש באתר עמותת EMDR ישראל מטפל מומחה באזור מגוריך או התקשר לטלפון של העמותה.
אתה תוכל בסבירות גבוהה להעזר במהירות.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)