מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על העצה אבל ..אמיל31/07/2010
אסביר בברור כשהייתי קטנה טופלתי רבות אצל יועצת בית ספר ועובדים סוציאליים בהיגעי לגיל 13 טופלתי אצל עובדת סוציאלית במקביל אושר לי וטופלתי במשך כשנה אצל פסיכולוגית רגילה אחריההועברתי לפסיכולוגית אחרת זו קבעה בטווחה קצר להעביר אותי לפסיכולוג קליני קוגנטיבי התנהגותי כפי שהצעת וכך היה טופלתי אצלו במשך כ שלוש שנים ברציפות בתדירות של פעם בשבוע נקשרתי אליו גוללתי בפניו את כל שעבר עלי שפגם בי משמעותית ברווד התיפקודי ובצרכיי ביומיום פרטטי הכל הוא יעץ ואף עשה איתי תרגילי דימיון ועוד שיטות מגוונות ורבות ועזר במידה מסוימת אך החרדות לא פחתו אלה גדלו ומיהרו בבואם כמו דפיקות הלב איתן גדל סימן השאלה שגורם לי לחוש ריקנית ורקובה עלי לציין שתנאי חיי הם בגדר נורמה וראויים לספק במידה בת גילי בנוסף מעולם לא השתמשתי באלכהל או סמים וכך כל המקורבים לי .למרות זאת אני שונאת ל מקום שיש בו אנשים כשאני עוברת בכביש תוקפת אותי תחושה עזה שאנשים במכוניות לוטשים בי מבטים וחושבים שאני מוזרה [למרות שהמראה שלי רגיל לכל הדעות] מטיבעי אני חושבת המון ניסיתי המון המון שיטות על מנת להפחית את החרדות אך לא עזר .אני שונאת בית ספר מגיל 10 אני באה בתדירות של פעמיים בשבוע לבית ספר אם בכלל כיום אני בת 17 וחצי למרות שאני מצטיינת בלימודים ויש לי חברות טובות ולא קרה לי כלום במקום הזה כפ רגלי דורכת בכניסת בית ספר אני צופה באופק את ים התלמידים שבו ומיד עולה בי משאלה להפוך לבילתי נראת ישלי ביטחון אני מדברת עם כולם על פני חוץ משדרת עסקים כרגיל חברותית מצחיקה מדברת והכל אך אני בורחת הביתה מגיפה את התריסים מרגישה תחושה עזה שמישהו מתבונן בי אני מקנאה בבנות גילי שמבלות אני לא מסוגלת לצאת מפתח ביתי פשוטו כמשמעו ממציאה תירוצים העיקר לא ללכת למקומות שיש בהם אנשים תמיד יש מעין תחושה עזה שלוטשים בי מבט סולדים ממני נגעלים צוחקים עלי ורוצים ליפגוע בי אשמח לקבל עצה ממומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאלמונית
ד''ר אודי אורן31/07/2010שלום רב,
ברור שכבר עברת הרבה טיפולים בימי חייך.
שני הטיפולים שהייתי שוקל לנסות הם טיפול EMDR וטיפול תרופתי.
טיפול EMDR מתייחס לאועי חיים ש"בנו" את הבעיה, וטיפול תרופתי לעובדה שמדובר בתופעה שיש לה - אחרי כל כך הרבה שנים - אלמנטים פיזיים ברורים.
מטפל EMDR תוכלי למצוא באתר עמותת EMDR ישראל, ופסיכיאטר במסגרת קופת חולים.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)