האם להתחיל את מעגל הכדורים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם להתחיל את מעגל הכדורים
    י.כ
    13/08/2010

בן 43 (לפני 10 שנים לקחתי עקב כאבי בטן לא מוגדרים אפקסור כחצי שנה ,מצד אחד נרגעתי והפסקתי אותו לאחר חצי שנה במכה אחת, מצד שני תופעות לואי מגיעלות בחילות חשק מיני וכו)
    כיום לאחר 10 שנים הובחנתי כאסמתי ולאחר שימוש כשנה במשאף גם אותו הפסקתי עמצאית וובדיקות שעשיתי (לאחר שלא לקחתי משאף חודש) רןפא הראות אמר לי שבעיות הנשימה והדופק החזק זה חרדה מתרופות והמליץ על ציפרלקס. שאלתי העיקרית לאחר סקירה מקיפה על האתר
    נראה שכל מי שהתחיל עם מעגל הכדורים לא מפסיק ונהפוך רק מגדיל מינון עם השנים. האם יש אפשרות לכדורים לייט או מינון נמוך לחודש חודשים ולהפסיק , או שמא לאחר שהתחלתי אני לא ארצה להפסיק, ההרגשה הכללית שלי שהיא באופו יום יומי היא : כחצי שעה לאחר השקמה בבוקר אני מרגיש דפיקות לב (בלי קשר למחשבות או חרדות - פשוט מרגיש פעימות לב מוגברות - הדופק קבוע 58-60) כמו כן הרבה פעמים נשימה עמוקה משהו כמו "הנחת רווחה"- ואי יכולת לקחת אויר לעומק הראות , ואחרון הכי מעצבן כאבי חזה בנשימה- כל התאור הזה כבר כ10 חודשים. (בדיקות דם, מיפוי לב -תקין )בדיקת תפקודי ראות אחרונה כאמור תקינה (וזאת ללא שימוש במשאף).
    לאן אני הולך מכאן ....
    אין לי כוח להרגיש את הגוף ודפיקות הלב הללו.
    נ.ב אני ישן מצוין בלילה אולם במידה ומתוערר (בגלל ילד שמעיר אותי או רעש-אז קשה לי לחזור להירדם )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לי.כ.

ד''ר אודי אורן
    14/08/2010

שלום רב,
    אני ממליץ לך לשקול את האפשרות של טיפול פסיכולוגי ממוקד אצל מטפל התנהגותי - קוגניטיבי או מטפל EMDR. אם הטיפול לא יעזור במידה מספקת הייתי ממליץ להוסיף טיפול תרופתי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו