חרדה מנהיגה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום
 
  • חרדה מנהיגה
    גלית
    16/08/2010

    בעקבות כל מיני טראומות שחוויתי התחלתי בזמן האחרון להעצים את חרדת הנסיעות בכביש מהיר שהיתה לי. בעבר הרחוק לפני 20 שנה חוויתי זאת וזה חלף איכשהו לבד.
    בזמן האחרון התחלתי לחוש זאת שוב. זה מלחיץ אותי מאוד ואני נמנעת מלסוע בכבישים מהירים.
    אציין שמזה חודש אני נוטלת מירו 30 מ"ג שניתן לי בעקבות מצב רוח ירוד + חרדות. ולפעמים אני נעזרת בחצי לוריוון. המירו עזר לי בכך שאני עם מצב רוח טוב יותר, פחות חרדתית, אבל לגבי עניין חרדת הנהיגה הזו - זה לא עזר בינתיים.
    איזה טיפ אתם יכולים לתת לי כדי לצאת מהמעגל הזה של החרדה.
    אציין שניסיתי לסוע ולהתמודד עם הנהיגה - בקושי עמדתי בזה. היה לי מיני התקף וזה היה מפחיד, ובמקום להירגע מזה זה עוד יותר הפחיד אותי.
    בתודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מנהיגה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לגלית

    ד''ר חיים היילפרין
    17/08/2010

    הפתרון היחיד, כפי שאת כנראה כבר יודעת, הוא לאזור אומץ ולהתנסות שוב, בהדרגה המתבקשת, בהתנהגות המעוררת חרדה (במקרה שלך, נהיגה). אם קשה לך לתרגל זאת באופן עצמאי, אל תהססי לגשת למספר פגישות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו