פחד לא מוגדר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד לא מוגדר
    חן
    27/08/2010

שלום...אני ממש אשמח אם תעזרו לי, אני נמצאת בחודשיים האחרונים בסוג של מצבי רוח לא מוגדרים...אני יכולה פתאום לבכות וכאילו אני מחפשת סיבות לבכות .
    אני מבינה שזה נובע בגלל תקופה חדשה בחיים שלי...
    היום אני בת 19 הכרתי בחור מקסים שגדול ממני בכמה שנים והקשר שלנו הוא רציני שיכול להוביל לחתונה בנתיים אנחנו רק בקשר,
    ומה שהוא אהב בי שאני ילדה טובה ...ואולי אני באמת כזאת ככה הוא רואה אותי מהמשפחה בהתנהגות .
    ומאז שהתחלתי להבין שזה מה שהוא חושב עליי אני כאילו יושבת וחושבת ומנסה ךהזכר על כל הדברים הרעים שעשיתי , דברים רעים זה כמו סוג של סתם לדוגמא לנסות לעשן..אני לא עישנתי חלילה וגם לא אעשן אבל ניסתי כמה פעמיים או כל מיני כאלה דברים קטנים שאני כאילו יושבת ומחפשת מה רע בי , ושאני שקרנית ו שקרת עליו ושאולי ושאני לא באמת מה שהוא חושב שאני ממש תסביך וזה מדכא אותי.איך אני פותרת את הבעיה הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד לא מוגדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחן

ד''ר אודי אורן
    28/08/2010

לחן שלום,
    ברכות על יצירת קשר משמעותי.
    אני מבין שזה הקשר הרציני הראשון שאת נמצאת בו, ואין ספק שזהו תהליך מרגש.
    לא פעם ההתרגשות כוללת בתוכה גם לא מעט לחץ שמתבטא באופנים שונים, כולל בפקפוק בדברים שידעת קודם.
    יש סיכוי רב שהתופעות שאת מתארת יחלפו עוד זמן מה.
    אם הן ימשכו עוד חודש - חודשיים, אני מציע שתפני לטיפול פסיכולוגי ממוקד בשיטת EMDR או בגישה התנהגותית - קוגניטיבית.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו