מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותאלירן28/08/2010
יש לי חברה כבר שנתיים וחצי
שנה ראשונה היתה בסדר אחרי זה התחילו פרידות וחזרות בגללי
התחילו לי לחצים ובחילות וחרדות והתקפי פאניקה כאלה שהלב מתחיל לפעום חזק והגוף מתחיל להרגיש חולשה ואז אני מקיא
זה הגיע למצב שאני לא יכול לעשות איתה דברים לא לצאת איתה לשתות אצל חברים לא לשבת איתה בחצר עם אנשים רק המחשבה הזאת לפני שהיינו יוצאים לשתות אצל חברים היתה גורמת לי לבחילות ולחצים וגם התיאבון יורד שאני איתה אני לא מרגיש רעב ואין לי תיאבון אני יכול לא לאכול יום שלם
גם שהיא היתה באה אליי היינו שוכבים ואחרי זה היו לי לחצים ובחילות והייתי מקיא
כאילו שאני איתה אין לי שקט נפשי והראש כל הזמן חושב מתלבט מהסס
בגלל זה אני לא איתה כרגע לפחות ככה אני לא חושב למרות שיש לי מצבי רוח משתנים אני יכול להיות בסדר ולשבת אם חברים ופתאם נגיד אחרי שאני מעשן סיגריה יורד לי המצב רוח ובא לי להיכנס לחדר להיות לבד
הסקס רב הפעמים בסדר אבל יש עליות וירידות ולפעמים אני לא מצליח לגמור וצריך לפנטז על מישהי אחרת בשביל לגמור
אבל לפחות אני לא נלחץ ומקיא
אולי זה כי זה פשוט לא זה ואני צריך לא להיות איתה
אולי אנ ילא אוהב אותה מספיק אולי כי היא אהבה ראשונה שלי ואני עוד רוצה לחוות עוד דברים
היא סך הכל בחורה טובה אוהבת עושה הכל בשבילי ואני כמו דפוק מחפש עוד ריגושים ועוד סקס אולי כי לא התנסייתי מספיק בעוד סקס ועוד קשרים
עכשיו היא נסעה לחול לחודש לשכוח ממני אבל אנחנו מדברים והיא יודעת שזה לא יעזור לה והיא תחזור לפה לאותו מצב ואמרתי לה שאני לא יחזור אלי כי אני תמיד יפחד שיחזור לי הבחילות והלחצים והמחשבות והיא אומרת שאני לא מסוגל להתמודד עם זה ואני יפסיד אותה
הייתי גם בחול לפני חצי שנה ושכבתישם עם כמה בחורות האם זה אומר שאני לא אוהב אותה?או שפשוט אנחנו גברים אין מה לעשות תמיד רוצים משהו חדש
אני לוקח כדורים של ציפרלקס אבל זה סתם לא עוזר לא נראה לי שזה מה שיפתור לי תבעיה
מה לעשות?
מה שכתבתי נכתב לפני כמה חודשים עכשי ואני מוסיף עוד כמה פרטים שעדיין אנחנו ניפרדים חוזרים ועכשיו שוב ל ביחד ואני פחות חושב אבל עדיין יש לי מחשבות מה יהיה והתיבון שלי חלש ושילשום הייתי בארוע והקאתי מחוסר מצב רוח ומחשבות ...היום הייתי אצל חבר וכאילו אני יושב איתם ואין לי מצב רוח ומת ללכת הביתה אני לא יוצא לבלות כאילו טוב לי ואני מרגיש רגוע רק בבית או שאני בעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאבי
ד''ר חיים היילפרין28/08/2010אתה חי מזה כשנתיים עם הפרעת חרדה וזוגיות לא בשלה, וחבל! הפתרון לשניהם הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל הן בחרדה - רצוי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - והן בבעיות זוגיות. מדובר בטיפול צמיחתי שבמהלכו תלמד להתמודד עם הפרעת החרדה (ורגשות בכלל) ותעשה בשל הרבה יותר לקשר זוגי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אלירן28/08/2010מה לגבי הבחורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאבי
ד''ר חיים היילפרין29/08/2010אה, הבחורה דווקא בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)