מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים להירדםקרלי07/09/2010
שלום רב, ילדתי לפני כשבו, לאחר שבמהלך כל ההריון סבלתי מביות שינה. בכל פעם שהייתי נרדמת, לא הייתי מצליחה להכנס לשינה עמוקה, הייתי מתעוררת בתחושה שאני לא יכולה להיות במיטה וחייבת להיות בתנועה. עכשיו לאחר שילדתי, הבעיה עדיין לא נפתרה ומאד קשה לי לתפקד, מכוון שיש לי תינוקת ואני צריכה להניק. נוצר מצב שאני לא ישנה למעלה מ-3 שות בלילה וא בגלל התינוקות. ובכלל לא מסוגלת להשלים שעות ביום, לרדה להירדם. מאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה אשר מורידה לי את רמת איכות החיים מאד. מה לעשות ולמי אפשר לפנות. תודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לקרלי
ד''ר אודי אורן07/09/2010לקרלי שלום,
מזל טוב על הולדת בתך.
מכיוון שילדת לפני זמן קצר, גופך עדיין לא חזר למצבו שקדם להריון (שבו ישנת בסדר).
אני מציע לך לתת לעצמך עוד מספר שבועות לפחות.
בינתיים אני מציע לך להתחיל בפעילות פיזית מתונה כדי לחזור לכושר, ולעשות תרגילי הרפיה מספר פעמים ביום. פעולות אלו עשויות להפחית את המתח בו את נמצאת ולהקל עלייך להרדם ולישון שינה ארוכה יותר.
בהצלחה ושנה טובה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)