מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות שליליותצחי13/09/2010
בן 51 נשוי באושר כבר 25 שנים עם ילדים גדולים - חיים מאושרים ללא בעיות פרנסה , אהבה או בריאות.
כשהכרנו צעירים בגיל 18-19 לזוגתי היה ניסיון זוגי רב כולל מיני ולי לא.
לאחרונה ללא שום שינוי חיצוני בחיים שלנו העניין התחיל להטריד אותי - אני קם מוקדם בבוקר ומחשבות טורדניות בנושא זה מציפות אותי ולא מאפשרות לי להרדם שוב. גם במהלך היום צצות מחשבות אלו וזה מטריד אותי.
אני כועס על עצמי שאני חופר בדברים מיותרים מהעבר הרחוק שרק מחלישים ומזיקים לי - במקום להינות מחיים טובים בהווה. אבל נראה שזה כבר חצי שנה וחזק ממני.
אודה לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לצחי
ד''ר אודי אורן13/09/2010לצחי שלום,
אנחנו משתנים במהלך החיים ומתמודדים עם אתגרים שונים.
אני מתרשם כי התמודדת בהצלחה גדולה עם אתגרי החיים עד כה.
באמצע החיים מתעוררים לא פעם נושאים שהיו רדומים בזמן שהיינו עסוקים בדברים חשובים אחרים.
אני ממליץ לך לשאול את הקולות המטרידים שאלות כמו "מה הרגש שמלווה את המחשבות?" "מה הבקשה/צורך שמלווה את המחשבה?"
אם המחשבות הטורדניות לא יעלמו/יקטנו אני ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)