מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קשותיעלה17/09/2010
אני סובלת מהפרעת פאניקה חריפה בשילוב עם "חרדת בריאות" מזה ארבע וחצי שנים.אני בת 29 ולאחרונה נישאתי.בתחילת הטיפול לקחתי כשנתיים סרוקסט, זה עזר לי מאוד.החלטתי להפסיק בשל השמנה ובשל הטבה במצב.
לפני כשלושה חודשים התחלתי לקחת ציפרלקס, זה לא עזר לי ובמידת מה החמיר את מצבי(גרם לי להצפה של מחשבות טורדניות המלוות לעיתים בשיחות מעיקות שכאילו רצות לי בראש).
הרופא שלי המליץ לי לחזור לסרוקסט.
נושא ההשמנה מאוד קריטי עבורי,
שאלתי היא, מה ניתן לקחת בשילוב עם הפאקסט(אותו התחלתי לקחת לפני כארבעה ימים במינון של 10 מילגרם לבנתיים), על מנת להשיג הפחתה משמעותית בהתקפי הפאניקה ובמקביל לא להעלות במשקל .
גמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה ליעלה
ד''ר אודי אורן26/09/2010ליעלה שלום,
מתנצל על התשובה המאוחרת.
אם הרופא שלך אינו פסיכיאטר, אני ממליץ לך לפנות להתייעצות אצל פסיכיאטר מומחה.
אין באפשרותי להמליץ לך על תרופה זו או אחרת.
חשוב שרופא מומחה בתחום זה יכיר אותך ואת מצבך הגופני וכך יוכל להמליץ על התרופה המתאימה.
במקביל שקלי לפנות לטיפול פסיכולוגי התנהגותי - קוגניטיבי.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעלה
שלומי02/10/2010יעלה שלום , אשמח לספר כיצד השתחררתי מחרדות קשות ודיכאון,
יש דרך והיא מדהימה , דברי איתי ואשמח לסייע לך ולהסביר *** ההודעה נערכה - נא לא להוסיף פרטים שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי ***
כל טוב , שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)