מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,יש לי בעיית חרדה,ואני לא יודעאנונימי27/09/2010
אם היא בסדר ואם אפשר לטפל בה וזה מפחיד אותי
אני מרגיש מין הרגשות ממש ממש מוזרות בתוך הגוף(כאבים,טורדנות,אי נוחות)בגלל הרבה מאוד דברים שקורים בחיים.למשל אני מרגיש לא נוח כלל מכל הכמויות שקיימות בעולם,מדברים שלא ניתנים לשינוי ושלא ניתןלעשות,מאי אחידות ומהמגוון הכל-כך גדול בעולם,מזה שאנחנו קטנים,מכמות הצורות ומעוד סתם דברים,למשל פשוט כאילו ההרגשה הזאת שלא נוח לי מזה שאני חי(אני חושב שזה ככה כי לא נוח לי בכלל ואני מרגיש כל הזמן עקצוצים וכאבים בגוף) .אני פשוט מרגיש לא נוח איתם.כי אני יודע שלא ניתן יהיה לשנות שום דבר מהם,ועדיין אני מרגיש לא נוח בכלל עם עצמי בכל מצב,ואני מרגיש כל הזמן את ההרגשות הלא נוחות בגוף.מה ניתן לעשות?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף באותו הקשר אני מרגיש שכל דבר
אנונימי27/09/2010שאני חושב עליו שאי אפשר לעשות אותו הופך להיות לי להרגשה לא נוחה.אני מפחד שזה יחמיר מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנונימי
ד''ר אודי אורן28/09/2010ראה תגובה להודעה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנונימי
ד''ר אודי אורן28/09/2010שלום רב,
אין ספק שאתה סובל מחרדה, אך נראה לי שרק לאחר פגישה עם איש מקצוע תוכל לדעת מה הבעיה ומה הטיפול המומלץ.
אני מציע לך לפנות לפסיכולוג/פסיכיאטר במסגרת קופת חולים לצורך פגישת אבחון.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)