מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותשולה27/09/2010
בת 53.לא עובדת .בעבר עו\"ד. קמה בבוקר עם מחשבות טורדניות ושליליליות. חושבת על הבריאות .פוחדת ממחלות. מתרכזת במחשבות כמו:איך זוכרים?טלויזיה, כתבות בעיתון. על הפנים:השיער נושר, שיניים שצריך לעקור ואולי תותבות ,עניים(נוצרות דמעות וכו, ופוחדת שיקרה משהו}. פוחדת מהצמצב עצמו שלא יקרה לי משהו מהמתח.לוקחת לוריון ןחצי לוסטרל(בעבר פאקסט,סרוקסט, מודל). וטיפול התנהגותי. הכדור משמין וזה יותר מדכא.אני חכמה,כושר ביטוי,כותבת לעצמי שירים ורק לא מצליחה לנהל את עצמי ולחשוב חיובי ולטייל ולהנות ולרקוד,רוצה לחזור למה שהייתי. זה כבר 8 שנים ולא מאמינה שיש פתרון,כל מה שקשור לתת-מודע ואולי דברים שצצו מהעבר,לדוגמא אני עם מצפון מאוד גבוה ופרפקציוניזם וכנראה העובדה שני לא מביאה כסף גורמת לי לחשוב שאני לא שווה בעלי תמיד גרם לי להבין שאהי "שווה"כסף. אולי יש לך רעיון או דרך לכוון,פרט לטיפול פסיכולוגי וכדור.אודה מאוד מאוד על עזרתך משום שחוסר אונים משווע והרבה סבל.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאלה
ד''ר אודי אורן28/09/2010לאלה שלום,
אין ספק שהמצב לא קל, והעובדה שניסית תרופות וטיפול הופכות את המצב ליותר מתסכל.
לצערי טיפול ותרופה הן ההמלצות המרכזיות שלי. שיחה רצינית עם הפסיכיאטר והפסיכולוג המטפלים היא חשובה מאד. האם הם מבינים שהטיפול לא מקדם אותך? האם הם שקלו לנסות תרופה/טיפול/מטפל אחרים?
כניסה לפעילות קבועה עשויה להשפיע לטובה על חייך. עם כל הכבוד לעבודה מכניסה, גם להתנדבות יש השפעה חיובית, ולמרות השכלתך, גם עבודה שלא תאתגר אותך בצד המקצועי יכולה לעזור.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלה
שלומי02/10/2010אלה שלום , אשמח לספר לך את סיפורי המפותל ולספר לך על הדרך להשתחרר
מכל חרדה דיכאון כאב וכו... שמי שלומי *** ההודעה נערכה - נא לא להוסיף פרטים שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי *** כל טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)