מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,יש לי בעיית חרדה והייתי רוצהאנונימי29/09/2010
לדעת כיצד אפשר לטפל בה.
יש לי בעייה כזו שאני מתחיל להגיד דברים שקשורים לחיים,אבל דברים שאינם נכונים,ומתחיל להרגיש,מבחינת ההרגשה הפנימית,כאילו הם נכונים.בין היתר אני כאילו אומר(סתם לעצמי,ללא כל כוונה)שכל פעולה שאני חושב עליה היא כאילו לא טובה.ובגלל זה אני מתחיל לחשוב על פעולות בגוף.פתאום אני מתחיל להרגיש שלראות זה כביכול לא טוב,שלנשום זה לא טוב,שלדבר זה לא טוב,שללכת זה לא טוב,שלאכול זה לא טוב,שלעמוד זה לא טוב,ועוד דברים יותר גרועים:למשל שלהיות אדם זה לא טוב או שלהיות בבית זה לא טוב.אני לא באמת מתכוון לדברים האלה,כי אלו דברים שאני מרגיש שהם כיפים,אבל משום מה בהרגשה הפנימית שלי אני מרגיש כאילו זה באמת לא טוב.ואז אני מתחיל לחשוב שכל החיים שלי חייתי ככה,כאילו בדברים הגרועים וב"חסרונות",ושכל בני האדם ככה,ואני מתחיל להרגיש ממש ממש רע.בנוסף אני מתחיל להיזכר בדברים שפחדתי מהם בעבר,וגם מהם מתחיל להיות לא נוח.הבעייה היא שנוצר מצב שהרבה פעמים ממש ממש לא נוח לי ואני מרגיש אי נוחות(ואני מפחד שזה לא יעבור כי אני מרגיש שכאילו גם מה שהיה בעבר עושה לי לא נוח).מה אפשר לעשות,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או שאני צריך לפחד מכל דבר שאני קורא
אנונימי29/09/2010,רואה,שומע,ואז אני חושב על כל האנשים שהם גם "כביכול" ככה וזה עושה לי רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אודי אורן03/10/2010שלום רב,
אתה מציג בעיה לא פשוטה ויהיה לי בלתי אפשרי לתת לך תשובה ממוקדת על סמך מה שכתבת.
אני ממליץ כי תפנה לפסיכולוג במסגרת קופת החולים כך שאיש מקצוע, לאחר ששמע אותך, יוכל לתת לך המלצה רצינית.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)