שלום,יש לי בעיית חרדה והייתי רוצה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום,יש לי בעיית חרדה והייתי רוצה
    אנונימי
    29/09/2010

לדעת כיצד אפשר לטפל בה.
    יש לי בעייה כזו שאני מתחיל להגיד דברים שקשורים לחיים,אבל דברים שאינם נכונים,ומתחיל להרגיש,מבחינת ההרגשה הפנימית,כאילו הם נכונים.בין היתר אני כאילו אומר(סתם לעצמי,ללא כל כוונה)שכל פעולה שאני חושב עליה היא כאילו לא טובה.ובגלל זה אני מתחיל לחשוב על פעולות בגוף.פתאום אני מתחיל להרגיש שלראות זה כביכול לא טוב,שלנשום זה לא טוב,שלדבר זה לא טוב,שללכת זה לא טוב,שלאכול זה לא טוב,שלעמוד זה לא טוב,ועוד דברים יותר גרועים:למשל שלהיות אדם זה לא טוב או שלהיות בבית זה לא טוב.אני לא באמת מתכוון לדברים האלה,כי אלו דברים שאני מרגיש שהם כיפים,אבל משום מה בהרגשה הפנימית שלי אני מרגיש כאילו זה באמת לא טוב.ואז אני מתחיל לחשוב שכל החיים שלי חייתי ככה,כאילו בדברים הגרועים וב"חסרונות",ושכל בני האדם ככה,ואני מתחיל להרגיש ממש ממש רע.בנוסף אני מתחיל להיזכר בדברים שפחדתי מהם בעבר,וגם מהם מתחיל להיות לא נוח.הבעייה היא שנוצר מצב שהרבה פעמים ממש ממש לא נוח לי ואני מרגיש אי נוחות(ואני מפחד שזה לא יעבור כי אני מרגיש שכאילו גם מה שהיה בעבר עושה לי לא נוח).מה אפשר לעשות,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• או שאני צריך לפחד מכל דבר שאני קורא

אנונימי
    29/09/2010

,רואה,שומע,ואז אני חושב על כל האנשים שהם גם "כביכול" ככה וזה עושה לי רע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    03/10/2010

שלום רב,
    אתה מציג בעיה לא פשוטה ויהיה לי בלתי אפשרי לתת לך תשובה ממוקדת על סמך מה שכתבת.
    אני ממליץ כי תפנה לפסיכולוג במסגרת קופת החולים כך שאיש מקצוע, לאחר ששמע אותך, יוכל לתת לך המלצה רצינית.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו