ילדה חרדתית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ילדה חרדתית
    עמית
    09/10/2010

שלום,
    אודה לעצתכם לגבי ילדתי הגדולה בת החמש וחצי, במהלך השנתיים האחרונות היא מאמצת התנהגות שחוזרת על עצמה כל הזמן לתקופה כמו משיכה באף ואח"כ זה נרגע ופעם זה ניגוב הפה עם היד לתקופה מסוימת ועכשיו זה תנועה של הוצאת התחתון מהטוסיק.
    היינו תקופה קצרה בטיפול פסיכולוגי והיא לא מצאה בעיה מיוחדת ואחרי זמן מה הפסקנו.
    אני מודאגת נורא כי אני בעצמי סובלת מחרדות ודיכאון קל מגיל צעיר.
    אני מפחדת שזה או.סי.די ולא "טיק" ששכיח אצל ילדים וחוששת לעתידה..מעבר לכך היא סופר פעילה חברתית ואינטלגנטית היא ילדה עם אינטלגנציה רגשית מאוד גבוהה לגילה מאוד מודעת לניואנסים קטנים ...
    אודה להכוונה והסבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה חרדתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה חרדתית - תגובה

ד''ר אודי אורן
    10/10/2010

שלום רב,
    בהחלט יכול להיות שמדובר בילדה בעלת רגישות גבוהה שמלווה באי שקט / חרדה.
    קשה מאד לנבא, אבל יכול להיות שזה שם אותה בסיכון מסויים להתפתחות של OCD או הפרעת חרדה אחרת בעתיד.
    אני ממליץ על מספר דברים:
    פעילות פיזית / ספורט / התעמלות / ריקוד באופן קבוע
    הכנסה של תרגילי הרפיה ליום יום כחלק ממשהו שאת והיא עושות ביחד (זה טוב גם לך).
    דיבור יום יומי על הדברים הטובים שקורים בחייה (מה שימח/ממה נהנתה/מה היה כייף)
    המשך מעקב.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו