בבקשה תעזרו לי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    טום
    12/10/2010

שלום קוראים לי טום ואני בת 20.5 אני לא יודעת אם אני סובלת מחרדות
    כל הילדות שלי עברתי בבתי חולים כשההיתי בת 5 בערך אימי הייתה כחצי שנה בבית חולים והכל עבר בהצלחה. אבי סבל מבעיות בלב כשההיתי בגיל 7 הוא עבר התקף וכל הילדות שלי עד שהוא נפטר בגיל 17 עברתי בפחד. מהפחד שהוא ימות. לא סבלתי אז באותה תקופה מלחצים של הזעות מחנק וכל הסימנים של חרדה. אבל אני לא אשכח את היום שהוא התעלף שהגבתי בהסטריה של צרחות שאפשר לומר שכל השכונה שמעה. בכל מיקרה סבא שלי נפטר לפני 8 חודשיים ומאז התחיל כל הבלאגן של חיי. זה התחיל שבועיים אחריי שסבא נפטר. הרגשתי שיש לי קוקו בשיער ובעצם ההיתי עם פזור. ניסיתי להתעלם מההרגשה הזאת ואז יום אחד חשבתי על זה ודמיינתי שזה גידול. ואז התחלתי להזיע וניהייה לי קשה לנשום ובקושי הרגשתי את הרגליים, הם לא הפסיקו לרעוד מי שהתקרב אליי הרגשתי שהוא לוקח לי את האוויר ומי שדיבר איתי פשוט עיצבן אותי כשלקחו אותי למיון אמרו זה התקף חרדה. ולא האמנתי להם כי ההיתי בטוחה שיש לי גידול. מאז אותו יום לא חזרתי להיות עצמי הילדת המסיבות שאוהבת לצאת ולבלות. עשו לי סיטי ראש ולא היה לי כלום אבל עדין יש בי פחד וכל התסמנים. זה הזוי אבל עכשיו אני חושבת שאני חולת לב. או כל מחלה מסוכנת. בגלל שיש לי דופק מהיר כאילו הלב שלי הולך לצאת.כל ה8 חודשים האלה ההיתי לפחות 6 פעמים במיון וכל הזמן אמרו לי זה חרדה. גם הרופא משפחה חושב ככה אין יום שאני לא מחפשת בגוף שלי משהו. רציתי לדעת מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    12/10/2010

לטום שלום,
    את סובלת - על פי מה שתארת - מתופעות חרדה שונות.
    אנא פני לטיפול. חבל שתמשיכי לסבול.
    טיפול EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי נראים לי כמתאימים ביותר.
    יכול להיות שטיפול תרופתי עשוי לעזור לך להפחית את החרדה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו