פחד חרדה ואי נוחות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד חרדה ואי נוחות
    לאה
    13/10/2010

שלום אני בת 24 בגיל 16 התחיל לי כל הבאלגן התחלתי לפחד מאנשים מדברים חרדות כאלה שאיפשר להגדיר אותם אחרי תקופה יצאתי מזה לבד היה לי חבר 3 שנים לאחר הפרידה איתו חזרו לי תחושות הפחד אשמה שכל מה שאני עושה לא טוב פעם אם מצב רוח פעם בלי אין לי ערך לחפצי למרות שאני טיפוס שאוהבת את הדברים שלי אני לא מזניחה את עצמי אני אוהבת טיפוח הכל אבל אני מרגישה לא טוב בכל זאת אני מנסה לבד להתגבר כבר שנים למרות שתקופה ארוכה די הצלחתי לעודד את עצמי ולהרים את עצמי אבל פתאום בבום הכל חזר ואני מריגשה שאני חייבת לפרוק כי אם לא התפוצץ והשתגע עוברת עלי תקופה קצת קשה פנתי לרופא לקבלת עזרה נתן לי כדורים לחרדות הואמנם אני לא ממש מריגשה שזה עוזר אני ישנה טוב כי היתי מתעוררת הרבה בלילה מחרדות גם בשינה יש לי מה אתה מציע לי לעשות אשמח לקבל את חוות דעתך אני מריגשה נורמלת אבל יש לי הרבה לחץ וחרדות וזה מלווה אותי שנים אני עובדת העבודה עוזרת לי מעבר אני עושה ספרוט זה מרגיע אותי אבל אני צריכה להתפרק כי אני חיה את העבר כל מה שבעבר מציק לי ואין סיבה שיצק לי אז מה החרדות האלה אני באמת אשמח לקבל תשובה אני יודעת שאני בבעיה ורוצה עזרה הבעיה שאין לי את האומץ להיפגש עם פיסכלוג אני מתביישת תודה רבה על תשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד חרדה ואי נוחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד חרדה ואי נוחות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    13/10/2010

ללאה שלום,
    אין ספק שאת יודעת מה את צריכה לעשות.
    את סובלת מחרדות ומהערכה עצמית נמוכה, ואת יודעת שבנוסף לטיפול תרופתי, חשוב שתתחילי גם טיפול פסיכולוגי.
    אין מה להתבייש. הרבה אנשים סובלים מהבעיות שאת מתארת ונעזרים בטיפול.
    אני ממליץ לך לחפש מטפל EMDR או מטפל התנהגותי - קוגניטיבי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו