מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביה וחרדה מהעולם...אנונימי 2419/10/2010
שלום , אני בחור בן 24 וסטודנט ואני נתקף לעיתים קרובות התקפי חרדה ופאניקה במיוחד כשמדובר במקומות עבודה...עבדתי בעבר וגם במשרה ניהולית אולם משום מה כל מחשבה על עבודה מביא אותי לרמות גבוהות של לחץ וחרדה כמו כן ישנם מצבים נוספים המביאים אותי לחרדה כמו :
1) אני צריך לעשות המון דברים אבל לא מספיק ואז אם עוד מישהו מבקש ממני טובה או חלק מזמני אני בכלל מאבד את זה.
2) כשאני חש בדמות מאיימת מבחינה אלימה ופיזית אני ניהיה מתוח וחרד.
3)אני לא יודע אם זה קשור אבל אני לא נותן לאנשים לשלם עליי אני מרגיש שאני עושה בזה טוב להם אבל נעלב כשמתעקשים ואני אפילו נוטה להתעקש עוד יותר לא לקחת כסף ולנסות להיות עצמאי ככל האפשר.
4) כשאני נוכח במקום מרובה אנשים ואני בד"כ במרכז העניינים במיוחד כשמודבר באנשים שאני לא מכיר או מרגיש נוח בסביבתם לכן גם פחד במה נכנס לקטגוריה זו.
בכל מקרה המצב מבחינתי עגום, חברים (אלו שעדיין מוכנים לסבול את הדיכאונות שלי) אומרים לי קח את עצמך בידיים ואני מנסה אבל אני מרגיש שיש לי פחדים וחרדות כל כך גדולים שכל פעם אני חוזר לאותה משבצת של טרור ואימה מכל הדברים הנ"ל כמו כן שכחתי לציין אבל אני גם חרד עד לרמת פאניקה ממקומות חשוכים מוחלטים אני תמיד ישן עם אור בלילה.
היה לי עבר אלים ואין לי מושג אם זה קשור לעניין...אבל מבחינה נפשית אני מאוד עייף אני מתמודד עם זה כבר שנים על גבי שנים ולא בתוך מה הפתרון או בכלל מה הבעיה..
אודה לכל המגיב
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוביה וחרדה מהעולם... - תגובה
ד''ר אודי אורן20/10/2010שלום רב,
הגיע הזמן לקחת את עצמך בידיים ולקחת ברצינות את הבעיות מהן אתה סובל.
כשאני אומר לקחת בידיים אני מתכוון ללכת לטיפול פסיכולוגי. אני ממליץ לך על טיפול EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
סביר להניח שהעבר האלים קשור לקשיים מהם אתה סובל אבל זה משהו שתוכל לברר בטיפול. אני משער שהטיפול לא יהיה קצר, אבל אני מאמין שיש לך סיכוי מצויין להתגבר על הקשיים ולזוז קדימה בחייך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד על התגובה, אומנם..
אנונימי 2420/10/2010אני רק סטודנט כפי שציינתי ואני חושש שאין לי התקציב לסידרה של טיפולים ע"י פסיכולוג מקצועי.
אם ישנה תוכנית למשל של מספר פגישות בעל סיכויי הצלחה גבוהים שאתה מכיר אני אשמח במחיר קבוע אני אשמח לקבל הפנייה..
אבל אחרת העוגמת נפש הכי גדולה מהמצב זה שאין לי היכולת הפיננסית ללכת לטיפול עם פסיכולוג.
בעבר כשהייתי קטן שלחו אותי הוריי לפסיכולוג כל פגישה עלתה 300 ש"ח והייתי נפגש איתו שנתיים והינה אני עדיין עם הבעיות אז כמה זמן וכמה כסף דרוש לפיתרון הבעיות האלה ?
תודה מראש על התגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)