שאלה שמטרידה אותי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה שמטרידה אותי
    שלומי
    24/10/2010

שלום רב

האם חוסר רצון להיות הורה ולהביא ילדים לעולם הינה תחושה נורמלית או תחושה הדורשת טיפול?
    תחושה זו נובעת מחרדה לאיבוד החופש,איני רוצה להתמסר לא למקום עבודה ולא לאדם אחר, כמו כן אני חש כי הבאת ילד לעולם הינה מעשה שלא בהכרח נכון הרי הסבל האנושי כה רב וסופנו ידוע מראש אז מדוע לא לחסוך את כל זה?

איני סובל מדכאון או משהו כזה,פשוט הדבר הראה לי בגדר "המיותר"
    אני שואל זאת כי רבים מחבריי כבר מתכננים את הקמת התא המשפחתי ואותי הדבר פשוט לא מעניין ונראה לי מטרד

תודה רבה,שאלה זו מעסיקה אותי כבר זמן רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמטרידה אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמטרידה אותי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/10/2010

חוסר רצון להיות הורה וכו' אינו נחשב כלשעצמו כהפרעה נפשית אלא כבחירה לגיטימית של אדם חופשי. עם זאת, ניתן לראות במה שכתבת ביטוי לחוסר בשלות והייתי מעדיף לראות אותך מתמודד עם השאלות האלה לאחר טיפול פסיכולוגי צמיחתי. טיפול שכזה יאפשר לך, בין השאר, לעבד את הסוגיות הקיומיות האלה למול עברך, חוויות חייך, המסרים להם נחשפת וכד', ולהגיע להחלטות מפרספקטיבה בריאה, בוגרת ומושכלת יותר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו