שלום,אחרי תקופה שעברו הפחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום,אחרי תקופה שעברו הפחדים
    אנונימי
    24/10/2010

והחרדות,הם חזרו.חזרה לי המחשבה שכל דבר שאני חושב עליו הוא דבר שאמור להיות לי ממנו לא נוח או שהוא לא טוב.ואז אני מתחיל לחשוב על כל מיני דברים:על פעולות,על דברים שחשבתי עליהם בעבר,על דברים שהיה לי רע מהם בעבר ועל עוד הרבה מאוד דברים.אני נזכר בהמון פחדים וחרדות שהיו לי בעבר,ונוצר מצב שמידי פעם ממש רע לי ולא נוח לי,כי אני כאילו באמת מרגיש שמה שאני חושב עליו עושה לי לא נוח.יש להוסיף כי בעבר היו לי די הרבה חרדות.הכל הופך להיות למעין סלט אחד גדול.ואז אני מתחיל לחשוב שכל בני האדם ככה וזה עושה לי עוד יותר רע.נוסיף גם את הפחד שמא הפחדים והחרדות יחמירו ויחזרו ושלעולם אני לא אצליח לצאת מהם(כי אני מרגיש לא נוח מדברים שאני חושב עליהם או חשבתי עליהם,שזה הרבה).
    מה לעשות והאם זה נקרא חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,אחרי תקופה שעברו הפחדים - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/10/2010

כן, אתה מתאר תסמינים שכיחים של חרדה... תוכל להיפטר מהם (לתמיד) לאחר מספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה רק הבעיה היא שהפחד

אנונימי
    26/10/2010

הולך ומחמיר אני נזכר בעוד מיליון מחשבות ואומר על עוד מיליון דברים שלא טוב לי איתם או שהם לא נוחים או שכל המחשבות הרעות שאני חושב הן נכונות.היכן אני יכול למצוא פסיכולוג המטפל בשיטה ההתנהגותית-קוגנטיבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה רק הבעיה היא שהפחד - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/10/2010

נסה דרך קופת החולים שלך - זו האופציה הזולה ביותר - ובאופן פרטי, חפש באתרים של איט"ה או הפ"י. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו