מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,אחרי תקופה שעברו הפחדיםאנונימי24/10/2010
והחרדות,הם חזרו.חזרה לי המחשבה שכל דבר שאני חושב עליו הוא דבר שאמור להיות לי ממנו לא נוח או שהוא לא טוב.ואז אני מתחיל לחשוב על כל מיני דברים:על פעולות,על דברים שחשבתי עליהם בעבר,על דברים שהיה לי רע מהם בעבר ועל עוד הרבה מאוד דברים.אני נזכר בהמון פחדים וחרדות שהיו לי בעבר,ונוצר מצב שמידי פעם ממש רע לי ולא נוח לי,כי אני כאילו באמת מרגיש שמה שאני חושב עליו עושה לי לא נוח.יש להוסיף כי בעבר היו לי די הרבה חרדות.הכל הופך להיות למעין סלט אחד גדול.ואז אני מתחיל לחשוב שכל בני האדם ככה וזה עושה לי עוד יותר רע.נוסיף גם את הפחד שמא הפחדים והחרדות יחמירו ויחזרו ושלעולם אני לא אצליח לצאת מהם(כי אני מרגיש לא נוח מדברים שאני חושב עליהם או חשבתי עליהם,שזה הרבה).
מה לעשות והאם זה נקרא חרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום,אחרי תקופה שעברו הפחדים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/10/2010כן, אתה מתאר תסמינים שכיחים של חרדה... תוכל להיפטר מהם (לתמיד) לאחר מספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה רק הבעיה היא שהפחד
אנונימי26/10/2010הולך ומחמיר אני נזכר בעוד מיליון מחשבות ואומר על עוד מיליון דברים שלא טוב לי איתם או שהם לא נוחים או שכל המחשבות הרעות שאני חושב הן נכונות.היכן אני יכול למצוא פסיכולוג המטפל בשיטה ההתנהגותית-קוגנטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה רק הבעיה היא שהפחד - תגובה
ד''ר חיים היילפרין27/10/2010נסה דרך קופת החולים שלך - זו האופציה הזולה ביותר - ובאופן פרטי, חפש באתרים של איט"ה או הפ"י. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)